Titkosítás

AVG Secure VPN 1.11.773

Az AVG Secure VPN egy biztonságosabb hálózati kapcsolat létrehozásához használható megoldás egy VPN kliens kiegészítő ami titkosító programként áll rendelkezésre. Szoftverrel meg lehet változtatni az IP címet, illetve a tartózkodási hely megváltoztatása akár régiókorlátozott tartalmak megtekintéséhez is hatékony.

Remek hálózati tulajdonságokkal, gyorsasággal használható VPN Kliens ami akár Torrent fájlok letöltésekor korlátozás nélküli megoldásként próbálható ki, ami egy online hálózati kapcsolat titkosításához használható alkalmazás. Az AVG Secure VPN WI-FI hálózati kapcsolatokhoz is korlátlanul használható.

Az AVG Secure VPN letöltése, a szoftver telepítési feladat befejezése után a szoftver futtatása előtt egy alap beállításra lesz szükség. A szoftver egy erős titkosítási módszerrel tudja mások által nem elérhetővé tenni azt az online munkafolyamatot eredményező adatforgalmat ami akár privát feladat amit nem szeretnénk mások által elérhetővé tenni.

Stream videók lejátszását is támogatja az AVG Secure VPN

Remek felhasználói felületen lehet azokat a lényegesebb funkciókat kiválasztani ami a futtatása, illetve a titkosítással egy munkafolyamaton belül akár egy katonai titkosítási módszerrel, fejlesztő által említett erősséggel áll rendelkezésre akár Online banki vásárlásokhoz. Rengeteg szerver között választható ki az a privát szerver ami akár egy azon munkafolyamat elvégzéséhez szükséges ami akár egy régiókorlátozással elérhető egy közösségnek közzétett tartalomként tekinthető meg.

A VPN Kliens az AVG Secure VPN Android, Windows de akár MAC operációs rendszert futtató eszközökre is elérhető ami több szervert is biztosít ami a hatékonyabb interneten történő munkafolyamatokhoz szükséges.

A program Stream munkafolyamatokhoz, P2P protokollal történő fájlok letöltéséhez, illetve normál interneten közzétett tartalmak megtekintésére használható.

Rugalmas, korszerű használhatósággal elérhető VPN kliens program az OpenVPN, illetve a DewVPN eszköze amivel biztonságosabbá tehető az online privát tevékenységek.

Az AVG Secure VPN egy VPN kliens program ami akár fájlok letöltéséhez, illetve Stream videók lejátszásához is használható, rengeteg szervert tartalmaz, WI-FI kapcsolatok biztonságosabb csatlakozásához.

AVG Secure VPN

AVG Secure VPN Összefoglaló:

 • VPN kliens program
 • torrent fájlok letöltéshez
 • videók Stream lejátszásához
 • IP cím megváltoztatása
 • régiókorlátozott tartalmak megtekintéséhez
 • több szerver között lehet választanunk
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.avg.com/en-us/secure-vpn

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
AVG Secure VPN
Platform
Windows
Teljes ár
USD 5,33
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Kaspersky Secure Connection 18.0.0.4052018-09-14 Kaspersky Secure Connection 18.0.0.405 (0)
  A Kaspersky Secure Connection egy nagyon egyszerű, jól megtervezett felhasználói felülettel rendelkező VPN kliens alkalmazás. Vele […]
 • ProtonVPN 3.2.122024-07-10 ProtonVPN 3.2.12 (0)
  A ProtonVPN egy hatékony VPN Kliens amivel titkosítható az adatforgalom amivel régiókorlátozott tartalmak, illetve biztonságosabb […]
 • TorGuard 4.8.92022-02-10 TorGuard 4.8.9 (0)
  A TorGuard egy VPN kliens szoftver amivel titkosítható az adatforgalom, megváltoztatható az IP cím. Ennek köszönhetően […]
 • NinjaVPN 1.0.5.02021-12-19 NinjaVPN 1.0.5.0 (0)
  A NinjaVPN ingyenesen futtatható gyors VPN kliens amivel sokkal biztonságosabban tudunk online feladatokat elvégezni. A Free […]
 • VeePN 1.1.212020-06-21 VeePN 1.1.21 (0)
  A VeePN egy Windows segédprogram amivel a hálózati tevékenység titkosítható, illetve meg lehet változtatni az IP címünket. […]

Szólj hozzá