Kaspersky Secure Connection 18.0.0.405

A Kaspersky Secure Connection egy nagyon egyszerű, jól megtervezett felhasználói felülettel rendelkező VPN kliens alkalmazás. Vele biztonságosabban böngészhetsz annak köszönhetően, hogy titkosítja az adatforgalmadat. Az IP cím elrejtésére, megváltoztatására. Régiókorlátozott tartalmak eléréséhez is felhasználható.

A VPN technológiát biztosító szoftver gyakorlatilag egy kliens megoldás amivel a lehető legegyszerűbben tudod az adatforgalmadat titkosítani. Kaspersky Secure Connection kiváló megoldás régiókorlátozott tartalmak eléréséhez is.

A Kaspersky Secure Connection letöltése után a szoftver telepítésekor a licenc szerződések áttekintésével majd a néhány lépésből álló installálása után azonnal használhatod. Az IP cím változtatás, a titkosítás nagyon egyszerűen végezhető el. Egy listán választható ki hogy mely régióhoz szeretnél csatlakozni. A VPN kliens szoftver kereskedelmi termék, ingyenesen 200MB adatforgalmi korlátig használható, ez bőségesen elég szöveges jellegű tartalmak megtekintéséhez. A felhasznált adatfogalmi mennyiségről a program felületén lehet tájékozódni.

Kaspersky Secure Connection jellemzők, használata…

A Kaspersky Secure Connection használata mellett csak előnyös jellemzőket lehet felhozni, ilyen a biztonságosabb böngészés, amit a titkosított adatforgalomnak köszönhető. Rengeteg olyan megosztott YouTube videó érhető el ami olyan oktató jellegű tartalommal bír amit egy adott régió számára tettek közzé, ezt helyi IP cím alapján tudják korlátozni, hogy csak a célközönség tekinthesse meg. A szoftver meg tudja változtatni az eredeti IP címet aszerint hogy milyen régiót választasz. Így a korábbi korlátozás a későbbiekben már nem okoz problémát.

Csekély erőforrás igénnyel rendelkezik. Mindenképp remek megoldás ha privát, anonim módon szeretnél internetes tevékenységeket végrehajtani.

Ip cím alapú titkosítást támogat még a VPN Gate Client Plug-in ez a változat teljesen ingyenesen használható rengeteg különleges funkcióval rendelkezik azért hogy a maximumot nyújtsa a sokkal biztonságosabb használat érdekében. Az OpenVPN a klasszikus kliens alkalmazás szabadon hozzáférhető változata. Nagyon egyszerű beállítani, az egyik legnépszerűbb program a területen.

A Kaspersky Secure Connection egy VPN kliens program amivel az IP cím megváltoztatásával egy időben a biztonság fokozható akár vírusfertőzések, illetéktelen hálózati behatolások ellen. Ingyenesen 200 MB adatforgalmat biztosít.

Kaspersky Secure Connection Összefoglaló:

 • VPN kliens

  Kaspersky Secure Connection

 • Az IP cím elrejtéséhez
 • választható régiók
 • egyszerű felhasználói felület
 • alapvető beállítások
 • régiókorlátozások feloldásához
 • fokozható vele a biztonság
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Freemium )
 • Hivatalos oldal: https://www.kaspersky.com/secure-connection 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Kaspersky Secure Connection
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 4.99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AVG Secure VPN 1.11.7732021-08-07 AVG Secure VPN 1.11.773 (0)
  Az AVG Secure VPN egy biztonságosabb hálózati kapcsolat létrehozásához használható megoldás egy VPN kliens kiegészítő ami titkosító […]
 • Avast SecureLine VPN 1.0.318.02016-11-27 Avast SecureLine VPN 1.0.318.0 (0)
  Az Avast SecureLine VPN nevű VPN program segítségével sokkal biztonságosabban tudsz böngészni, illetve olyan tartalmakhoz is […]
 • TorGuard 4.8.92022-02-10 TorGuard 4.8.9 (0)
  A TorGuard egy VPN kliens szoftver amivel titkosítható az adatforgalom, megváltoztatható az IP cím. Ennek köszönhetően […]
 • All In One VPN Client 2.9.0.17992019-01-12 All In One VPN Client 2.9.0.1799 (0)
  Az All In One VPN Client egy prémium kategóriás VPN Kliens program ami kiváló lehetőséget teremt, hogy adott helyzetekben, hogy akár […]
 • SafeIP 2.0.0.26022014-02-10 SafeIP 2.0.0.2602 (0)
  A SafeIP segítségével garantáltan sokkal biztonságosabban tudunk böngészni mivel egyszerűen elrejti, megváltoztatja az IP címünket és […]