Kaspersky Secure Connection: Böngéssz biztonságosabban ezzel a VPN kliens programmal

A VPN kliens program használatával több előny is jár együtt egy időben. A Kaspersky Secure Connection nem csak hogy titkosítja az adatforgalmadat, hanem el is rejti az aktuális IP címet. Ennek köszönhetően akár célspecifikus tartalmak is elérhetőek a régió korlátozás révén.

A VPN kliens szoftver használata igen egyszerű, a telepítése után csak ki kell választani azt a régiót amihez átmenetileg csatlakozni szeretnél, majd a titkosított adatkapcsolat létrehozása után akár meg is kezdheted a böngészést. A Kaspersky Secure Connection megoldása inkább alkalmankénti használatra megfelelő, mivel kereskedelmi termék, otthoni felhasználáskor egy 200 MB-os adatforgalmi keret vehető igénybe, ez kisebb méretű oldalakhoz, inkább szöveges jellegű tartalmaknál használható ki teljes mértékben. A szoftver vezeték nélküli hálózatokhoz, vagyis WI-FI csatlakozáshoz is támogatást nyújt, a beállításoknál ez külön konfigurálható, akárcsak az hogy automatikusan induljon e el az operációs rendszerrel.

A szoftver által kínált hálózatok között bármikor szabadon váltani lehet, az előzőleg említett konfigurációs területen is előre definiálható, így a favorizált szerverhez fog később csatlakozni.

Ha ki szeretnéd próbálni a Kaspersky Secure Connection nevű programot, a legfrissebb változat innen szerezhető be.

Kaspersky Secure Connection: VPN Kliens Windows rendszerre


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Kaspersky Secure Connection: Böngéssz biztonságosabban ezzel a VPN kliens programmal
Szerző
Leírás
Remek megoldás hogy meg tudd védeni a privát szférádat, egyszerűen használható VPN kliens. Kaspersky Secure Connection

Kapcsolódó szoftverek