Ingyenes VPN kliens program: ChrisPC Free VPN Connection

Egy szinte korlátlan lehetőségeket tartalmazó VPN kliens program a ChrisPC Free VPN Connection, amivel titkosítható az internetes tevékenységed. Biztonságosabban használható a számítógéped, egyben néhány régiókorlátozott tartalom is elérhető amire eddig nem volt lehetőség.

Egy nemrég kiadott, de mindenképp kipróbálásra javasolt program azok számára akik egy megbízható VPN kliens programot szeretnének használni a ChrisPC Free VPN Connection. Jelenleg teljesen ingyenesen támogatja, hogy titkosítani tudd az adatforgalmadat.

Korlátlan lehetőségek

Szinte csak előnyös tulajdonságokat lehet mellette említeni. A szabad felhasználhatóságon kívül igen egyszerű használat, rengeteg, közel 100 VPN szerver, illetve hogy akár egyetlen kattintással változtatható meg az eredeti IP címed. A használatával YouTube, Facebook, és még számos olyan megosztó portálon közzétett tartalom válik elérhetővé, amit egy adott célközönségnek osztottak meg.

Igaz rengeteg hasonló VPN kliens program szerezhető be, de amelyik ingyenes, dinamikus futtatási lehetőséggel rendelkezik, bárki egyszerűen el tudja indítani, illetve le tudja állítani, ilyen kiadásokból sajnos nem sok töltető le. Ezek a jellemzők megközelítőleg mind igaz a címben említett szoftverre. Az aktuális változat innen szerezhető be.

A ChrisPC Free VPN Connection felülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes VPN kliens program: ChrisPC Free VPN Connection
Szerző
Leírás
Ígéretes VPN kliens program, ezt mindenképp érdemes kipróbálnod: ChrisPC Free VPN Connection

Kapcsolódó szoftverek