Korszerű VPN kliens a TunSafe

Egy biztonságos hatékony funkciókkal használható VPN Kliens a TunSafe ami egy egyszerűen kezelhető megoldásként elérhető eszköz. A szoftver ingyenesen egyénileg használható.

A szoftver egy ingyenes VPN Kliens amivel biztonságosabban lehet a privát feladatainkat elvégeznünk ahol a szoftver akár Windows, illetve Linux operációs rendszereke is támogatott. Curve25519, ChaCha20, Poly1305, Blake, HKDF titkosítással választható a biztonságosabb adatforgalom tervezéséhez.

A VPN Kliens a TunSafe IPV4, IPV6 protokoll támogatással lehet futtatnunk ahol a szoftver akár gyorsabb hálózati sebességet támogat az OpenVPN kliensétől.

A nyílt forráskódú szoftverrel titkosítható az adatforgalom, módosítható az IP cím ami a régiókorlátozott tartalmak megtekintéséhez is használható.

Csekély erőforrást igénylő VPN kliens

A szoftver Online Stream játékok privát interneten történő munkafolyamatokhoz is használhatjuk ahol a program egy egyéni definícióval azonnali hálózati kapcsolatot készít a konfigurált definíciók szerint.

A TunSafe használatához a program telepítése után csak egy konfigurációs beállításokkal létrehozott fájlra van szükség amit előzőleg a VPN előfizetéssel készítettünk, a felületén szerkeszteni lehet a jelenleg használt konfig fájlt. A TunSafe VPN Kliens innen érhető el.

TunSafe – VPN Kliens program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Korszerű VPN kliens a TunSafe
Szerző
Leírás
Ingyenes, privát munkafolyamatokhoz futtatható VPN Kliens a TunSafe.

Kapcsolódó szoftverek