Több platformon is használható ingyenes VPN kliens a ProtonVPN

A program egy ingyen megoldásként is futtatható VPN Kliens ami az IP cím megváltoztatása, illetve az adatforgalom titkosításával tudja biztonságosabbá tenni a számítógép Internetre való csatlakoztatását.

A VPN kliens egy szinte bármilyen online munkafolyamatot támogató megfelelő teljesítménnyel rendelkező szoftver. A ProtonVPN akár a TOR hálózatát is támogatja így a szoftver egy erőteljes titkosítási módszerrel teszi biztonságosabbá a böngészési tevékenységeket. A VPN kliens Windows, Linux, MAC, Android operációs rendszert használó eszközökre is elérhető.

A szoftver futtatásához csak a telepítésre majd a szükséges szerver kiválasztására van szükség. Több kiadásban is használható, a kereskedelmi kiadása számos extra funkciót tartalmaz, több szerver is rendelkezésre áll.

Torrent fájlok letöltését is támogatja a VPN Kliens

Korlátlan használhatósággal lehet kipróbálnunk ahol akár torrent fájlok letöltésre, illetve videók megtekintésénél sem tapasztalunk problémákat amit a hasonló feladatokra létrehozott szoftvereknél, illetve az ingyenes VPN programoknál fedezhetett fel az a felhasználó amivel titkosítani szerette volna a hálózati adatforgalmat.

A ProtonVPN VPN kliens innen szerezhető be, ez a kiadás normál felhasználási feladatokhoz eredményesen használható.

ProtonVPN – VPN Kliens program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Több platformon is használható ingyenes VPN kliens a ProtonVPN
Szerző
Leírás
Linux rendszeren is használható VPN Kliens amivel sokkal biztonságosabban lehet bármilyen feladatot elvégezni. A ProtonVPN egy remek megoldás.

Kapcsolódó szoftverek