Több eszközön is futtatható gyors biztonságos VPN Kliens a NinjaVPN

Egy hatékony egyéni eszközökkel használható VPN kliens amivel az adatforgalom titkosítható. A NinjaVPN Chrome kiegészítőként, illetve Windows operációs rendszerre installálható kiadásban is elérhető beszerezhető.

Az ingyenesen beszerezhető szoftver egy dinamikus, Chrome kiegészítőként telepíthető, illetve Windows operációs rendszerre installálható VPN Kliens amivel biztonságosabban lehet rengeteg ma privát feladatot futtatni ami akár vásárlási tevékenység.

A NinjaVPN VPN Klienst egy áttekinthető felhasználói felülettel fejlesztették ki ahol több szabadon elérhető szerverhez csatlakozhatunk amik az online feladathoz szükséges, akár ország alapján támogatott szűréssel lehet akár számos szervert definiálnunk ahol azokat egy egyéni listán tudjuk kiválasztani. Egy kereső funkciót is tartalmaz amivel egy ország profil paramétereit lehet felhasználó optimalizált módszerrel felkutatni.

Korszerű VPN kliens megoldás

A program alapvető konfigurációval próbálhatjuk ki amivel automatikusan futtatható a böngésző megnyitása, illetve a Windows betöltődése után, a VPN kiegészítővel akár profilban lehet eltárolnunk a Privát online feladatokhoz fontos kapcsolódási paramétereket, Linkedin, Netflix, YouTube tartalmak eléréséhez is támogatott ahol egy adott közösség számára elérhető régiókorlátozott tartalmak megtekintéséhez is futtatható. A VPN kliens stabil, illetve gyors hálózati adatforgalmat biztosít. A szabadon beszerezhető NinjaVPN innen érhető el.

NinjaVPN – VPN Kliens


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Több eszközön is futtatható gyors biztonságos VPN Kliens a NinjaVPN
Szerző
Leírás
Modern privát Online feladatokhoz használható VPN Kliens a NinjaVPN.

Kapcsolódó szoftverek