TorGuard: prémium VPN kliens program

Igaz a szoftver a megvásárolható VPN kliens programok közzé tartozik, ettől függetlenül mégis megéri kipróbálni mivel rengeteg olyan funkció fedezhető fel benne amiket eddig több hasonló szoftver egyidejű használata esetén próbálhattunk volna ki. Ilyen a TorGuard dizájnos, könnyen kezelhető felhasználói felülete, illetve a rengeteg rendelkezésre álló szerver.


A szoftverrel egyetlen kattintással akár teljesen automatikusan meg tudod változtatni az ip címedet, mialatt sokkal biztonságosabb közeget tudsz elérni az internetezési szokásaidhoz azzal hogy titkosít is egyben. A TorGuard rengeteg hozzáadott szerver között enged választani, így egy kiváló megoldás, hogy régiókorlátozott tartalmakat is meg tudj tekinteni, el tudd azt érni. A profil szerint hozzáadott beállításokon kívül a kipróbálója is hozzá tud adni saját szerver konfigurációt, értelemszerűen ezt el is mentheted. Kiválasztható még a titkosítás erőssége, a választott módszer a privát adatkapcsolat létrehozásához. Ezeken kívül komolyabb beállításra nincs szükség, hogy használni tudd.

A prémium kategóriás VPN kliens szoftver a TorGuard innen szerezhető be. Anonim, biztonságosabb, korlátlanabb böngészésre leszel képes. Mindenképp érdemes kipróbálni ha minőségi szoftvert szeretnél erre használni.

TorGuard – VPN kliens


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
TorGuard: prémium VPN kliens program
Szerző
Leírás
TorGuard: Profi VPN szoftver, amivel garantáltan biztonságosabbá teheted a böngészést

Kapcsolódó szoftverek