Blog

Modern VPN kliens akár online Stream játékokhoz az iTop VPN

A VPN kliens egy profi extra funkciókkal használható program amivel sokkal biztonságosabbá tehető a számítógép, titkosítani tudjuk az adatforgalmat. Az iTop VPN Stream, YouTube tartalmak megtekintéséhez, illetve játékokhoz is futtatható ahol több szerver között választhatunk, speciális funkciókat is támogat.

A szoftver a hasonló VPN kliens szoftvereknél néhány kipróbálónál felmerülő problémára is eredményes megoldást kínál ahol a szoftver által titkosított adatforgalom véletlen megszűnésekor a automatikusan blokkolja az adatforgalmat amivel biztonságosabban lehet szinte bármilyen online feladatot elvégzünk. Ingyenes, illetve kereskedelmi kiadásban is beszerezhető, a Pro verzió sokkal hatékonyabb feladatokhoz választható ki ahol korlátlan adatforgalmat, illetve egyéni szervereket lehet használni.

Stream munkafolyamatokhoz is használható VPN kliens

Az iTop VPN Stream videók, illetve játékokhoz is használható ahol a szoftver az azokhoz ideális jellemzőkkel rendelkező beállításokat biztosító VPN szervereket profilokba kategorizálva támogatja, hogy ki tudjuk választani. YouTube videók, közösségi oldalak, játékokhoz készített konfigurációs jellemzőkkel használható.

Az iTop VPN a telepítése, illetve a futtatása után az adatforgalom biztonságosabb, akár az IP cím kicserélésével akár egy definiált közösség számára kiadott tartalmak eléréséhez is fontos eszköz. A szoftver ingyenes kiadása innen szerezhető be.

iTop VPN – VPN kliens program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Modern VPN kliens akár online Stream játékokhoz az iTop VPN
Szerző
Leírás
Stream multimédiás tartalmak, illetve játékokhoz is használható VPN kliens az iTop VPN.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá