iTop VPN 3.4.0.2918

Az iTop VPN biztonságos, akár ingyenesen futtatható VPN Kliens ami Stream videókhoz, illetve játékokhoz is hatékony. Az alkalmazással egyéni megoldásként akár közösségi oldalakhoz is használható. DNS titkosítás, IP cím módosítás, rengeteg VPN szerver, felhasználó optimalizált Ping jellemzőkkel használható privát, biztonságosabb közeget igénylő feladatokhoz.

Egy felhasználóbarát, egyszerűen használható mobil, IOS, illetve Windows rendszerre beszerezhető VPN kliens amivel titkosítható az adatforgalom, illetve megváltoztatható az IP címünk. Az iTop VPN hatékony eszköz a hacker támadások ellen is ahol akár a szoftver azonnal le tudja állítani az adatforgalmat a program kikapcsolása esetén.

Az iTop VPN letöltése, illetve a telepítése után egy korszerű, profi felhasználói felületen képes a szoftver gyors kezeléshez szükséges funkciók beállításához való eszközök hozzáférhetőségét támogatni. A VPN hálózati kapcsolat megszakadása esetén az adatforgalmat a futtatók adatainak a biztonságának az érdekében megszakítja.

A szerver kiválasztása után ami akár egyéni definícióval is lehet, a csatlakozás kényelmesen, illetve egyszerűen végezhető el ahol azonnal hálózati rendszer információkat tud megjeleníteni.

A szoftver régiókorlátozott tartalmak megtekintéséhez is hatékony erőteljes titkosítási módszerrel védi meg az operációs rendszert a kártevőktől, illetve az adatlopásra specializált haszonszerzési célokból elvégzett adathalász, illetve hacker eseményektől.

DNS titkosítással is rendelkezik az iTop VPN

Az iTop VPN VPN Kliens Windows, Android, illetve IOS rendszerekre érhető el ami ingyenesen, illetve kereskedelmi változatban is beszerezhető. A megvásárolt változat akár 1800 szervert tartalmaz, az ingyenes kiadás 16 szerver, illetve 700 MB adatforgalmi korlátig futtatható.

A VPN Kliens profi felhasználói felülettel rendelkezik ahol a beállításokat profil szerint lehet kiválasztani ahol Stream, Közösségi oldal, játék menüpontok választhatóak ki.

Az adatforgalom titkosítására a ProtonVPN, illetve a TorGuard eszköze is rugalmas program ami kezdő felhasználóknak is egyszerűen áll rendelkezésre a biztonságos, Stream videók lejátszásához.

Az iTop VPN egy profi VPN kliens ami DNS titkosítással, profilos, illetve felhasználóbarát használhatósággal elérhető szoftver amivel akár játékok, illetve online elérhető videók lejátszáshoz is használható.

iTop VPN

iTop VPN Összefoglaló:

 • VPN kliens
 • Meg tudja jeleníteni az eredeti IP címünket
 • Android, IOS operációs rendszerre is beszerezhető
 • Stream multimédiás tartalmakhoz
 • Online Stream játékokhoz is
 • DNS titkosítás
 • régiókorlátozott tartalmak megtekintéséhez
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.itopvpn.com/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
iTop VPN
Platform
Windows
Teljes ár
USD 11,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PureVPN 9.1.0.162022-05-14 PureVPN 9.1.0.16 (0)
  A PureVPN egy akár 6500 szervert, illetve 78 országot támogató VPN kliens amivel privátabb biztonságosabb internetezésre van […]
 • TomVPN 2.5.02022-05-12 TomVPN 2.5.0 (0)
  A TomVPN egy ingyenesen használható VPN kliens amivel szinte korlátlan hozzáféréssel tekinthetőek meg a régiókorlátozással rendelkező […]
 • ProtonVPN 1.27.22022-05-10 ProtonVPN 1.27.2 (0)
  A ProtonVPN egy hatékony VPN Kliens amivel titkosítható az adatforgalom amivel régiókorlátozott tartalmak, illetve biztonságosabb […]
 • NinjaVPN 1.0.5.02021-12-19 NinjaVPN 1.0.5.0 (0)
  A NinjaVPN ingyenesen futtatható gyors VPN kliens amivel sokkal biztonságosabban tudunk online feladatokat elvégezni. A Free […]
 • AVG Secure VPN 1.11.7732021-08-07 AVG Secure VPN 1.11.773 (0)
  Az AVG Secure VPN egy biztonságosabb hálózati kapcsolat létrehozásához használható megoldás egy VPN kliens kiegészítő ami titkosító […]