TomVPN 2.3.2

A TomVPN egy ingyenesen használható VPN kliens amivel szinte korlátlan hozzáféréssel tekinthetőek meg a régiókorlátozással rendelkező tartalmak. A Free alkalmazással egy gyors, biztonságos internetes feladat kezelési módszer áll rendelkezésre. A szoftver YouTube támogatással, illetve korlátlan eszköz támogatással használható.

Egy remek megoldás amivel biztonságosabban lehet szinte bármely interneten keresztül elérhető tartalomhoz hozzáférni, a TomVPN használata során megfelelő sebességet kapunk, teljes hozzáférést kap minden használó az akár régiókorlátozással rendelkező tartalmakhoz.

A TomVPN letöltése után a szoftver telepítése egy minden kipróbáló számára kényelmesen kezelhető beépített varázslófelületen keresztül lehetséges.

A szoftver, a TomVPN VPN kliens használata sem teszi fontossá hogy komolyabb ismeretekkel rendelkezzünk mivel egy remek kinézettel tervezett indítófelületen választható ki a néhány konfigurációs beállítás ami a teljes értékű használathoz fontos. A szoftver első indítása után létre kell hozni egy fiókot, be kell lépni, ki is választható az a VPN hálózat ami megfelel. Automatikusan is elindul, így az a számítógép internethez való csatlakoztatása után külön felhasználói beavatkozás nélkül létre is hozza a titkosított adatforgalmat, a VPN csatlakozást. A szoftver listáján Magyar hálózatok nem fedezhetőek fel, viszont rengeteg olyan szerver található amik ideális sebességgel rendelkeznek, illetve szinte bármely tartalomhoz használhatóak, tehát akár régiókorlátozott oldalakhoz, YouTube videókhoz is hatékony.

Biztonságosabb Online munkafolyamatokat tesz lehetővé a TomVPN

A VPN Kliens használata nem csak hogy dinamikusabb internetes felhasználhatóságot tesz lehetővé hanem akár sokkal biztonságosabbá válnak az olyan feladatok ahol érzékeny adatok kezelése, privát munkafolyamatokhoz férünk hozzá.

A TomVPN felhasználói felületén egy listán lehet kiválasztani a nekünk ideális régiót, azon belül azt a szolgáltatást amire pont szükség van. Gyors csatlakozást, illetve akadásmentes böngészést tapasztalhatunk akár videók lejátszása esetén is.

A program több eljárással is konfigurálható, de általában az alap beállítások is tökéletes megoldást kínálnak ha csak normál VPN kapcsolatot szeretnénk létrehozni. Ingyenes VPN Kliens az OpenVPN kliense, a Panda Free VPN nevű szoftver is kényelmes megoldás a biztonságosabb böngészésre koncentrálók számára.

A TomVPN egy ingyen használható VPN kliens szoftver amit nagyon egyszerű beállításokkal rendelkezik, gyors csatlakozást kínál a régiókorlátozott tartalmak megtekintésekor akár YouTube videók lejátszásához is tökéletes, játékok alacsony ping értékkel futtathatóak vele. Linux, illetve Mac verzióban is beszerezhető.

TomVPN

TomVPN Összefoglaló:

 • VPN Kliens
 • Linux, MAC rendszerekre
 • egyszerűen konfigurálható
 • fiók létrehozása szükséges
 • rengeteg szerver választható
 • automatikus Windows-al való betöltődés
 • gyors hálózati csatlakozás
 • YouTube támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.tomvpn.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TomVPN
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Opera 75.0.3969.932021-04-22 Opera 75.0.3969.93 (0)
  Az Opera szinkronizálást testre szabható kinézetet biztosító gyors böngésző. Beépített letöltéskezelőjével akár Torrent fájlokat is […]
 • OpenVPN 2.5.22021-04-21 OpenVPN 2.5.2 (0)
  Az OpenVPN biztonságosabb közeget teremt internetezési tevékenységed számára azáltal hogy az adatforgalmadat titkosítja. Anonim módon […]
 • VeePN 1.1.212020-06-21 VeePN 1.1.21 (0)
  A VeePN egy Windows segédprogram amivel a hálózati tevékenység titkosítható, illetve meg lehet változtatni az IP címünket. […]
 • DewVPN 1.2.0 (317)2020-03-27 DewVPN 1.2.0 (317) (0)
  A DewVPN egy ingyenese használható rengeteg szolgáltatás támogatással rendelkező VPN kliens szoftver amivel biztonságosabban lehet […]
 • ChrisPC Free VPN Connection 1.08.142019-08-25 ChrisPC Free VPN Connection 1.08.14 (0)
  A ChrisPC Free VPN Connection egy teljesen ingyenesen használható VPN kliens program amivel saját privát, biztonságos hálózat hozható […]