ChrisPC Free VPN Connection 2.22.12.0

A ChrisPC Free VPN Connection egy teljesen ingyenesen használható VPN kliens program amivel saját privát, biztonságos hálózat hozható létre. A Free alkalmazás legnagyobb erőssége hogy semmilyen korlátozást nem tartalmaz, alap konfigurációval rendelkezik. Vele megváltoztatható az IP cím, régiókorlátozott tartalmak eléréséhez is kiváló. Az egyik legjobb VPN program.

Az egyik legígéretesebb VPN kliens program ami jelenleg elérhető, nem csak hogy teljesen ingyenes, minden fontosabb szolgáltatás felfedezhető benne amivel biztonságosabban tudsz böngészni, használni a gépedet. A ChrisPC Free VPN Connection korlátlan adatforgalommal használható.

A ChrisPC Free VPN Connection letöltése után igazán egyszerűen telepíthető, ezután néhány alapvető beállításra van szükség annak az érdekében, hogy betöltse a létrehozásakor mérvnek számító szerepkört.

A szoftver, a ChrisPC Free VPN Connection használata csak annyiból áll, hogy a szoftver felhasználói felületén ki kell választani azt a szervert amihez csatlakozni szeretnél. Teljesen automatikussá tehető a csatlakozás, így ezzel sem kell az időt vesztegetni. A „ Connect „ gomb lenyomásával néhány másodpercen belül csatlakozik, létrejön a privát kapcsolat. A szoftver előnye, hogy a használatával számos népszerű kártékony vírus ellen teljesen automatikusan védetté válik a Windows rendszer, egyben megváltoztatja, rejtetté teszi az eredeti IP címet.

Ingyenes VPN kliens a ChrisPC Free VPN Connection

Ezzel olyan akár YouTube videók is megtekinthetőek, amiket eddig nem érhettünk el. Minimális erőforrás igénnyel rendelkezik, nagyon egyszerű a használata, így kezdőknek sem okoz problémát. A ChrisPC Free VPN Connection egyetlen hátránya, hogy manuálisan nem lehet saját VPN szervert hozzáadni, szerencsére az általa támogatott listára nem lehet panasz, mivel majdnem 100 VPN szerver áll rendelkezésre országok szerinti kategorizálással. Minden hálózati csatlakozás esetén támogatott, még WI-FI esetén is. Egy egyszerűbb statisztikát is tartalmaz a csatlakozás idejéről, illetve az adatforgalom mennyiségéről.

Sokkal több funkciót tőle a VPN Gate Client Plug-in tartalmaz, ismertségben az OpenVPN vetekszik vele rengeteg felhasználóval rendelkezik.

A ChrisPC Free VPN Connection egy még viszonylag új fejlesztésű VPN kliens program amivel biztonságosabbá tehető az internetezés, megváltoztatható az IP cím annak az érdekében, hogy akár régiókorlátozott tartalmakat is meg lehessen tekinteni. Egyszerűen használható, csekély erőforrással rendelkezik.

ChrisPC Free VPN Connection

ChrisPC Free VPN Connection Összefoglaló:

 • VPN kliens program
 • az IP cím megváltoztatásához
 • egyszerű használat
 • rengeteg VPN szerver
 • régiókorlátozott tartalmakhoz
 • minimális konfigurálási igény
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://free-vpn-connection.chris-pc.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ChrisPC Free VPN Connection
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • DewVPN 1.2.0 (317)2020-03-27 DewVPN 1.2.0 (317) (0)
  A DewVPN egy ingyenesen használható rengeteg szolgáltatás támogatással rendelkező VPN kliens szoftver amivel biztonságosabban lehet […]
 • ProtonVPN 1.24.22021-12-03 ProtonVPN 1.24.2 (0)
  A ProtonVPN egy hatékony VPN Kliens amivel titkosítható az adatforgalom amivel régiókorlátozott tartalmak, illetve biztonságosabb […]
 • Opera 82.0.4227.232021-12-02 Opera 82.0.4227.23 (0)
  Az Opera szinkronizálást testre szabható kinézetet biztosító gyors böngésző. Beépített letöltéskezelőjével akár Torrent fájlokat is […]
 • Opera GX 82.0.4227.232021-12-02 Opera GX 82.0.4227.23 (0)
  Az Opera GX egy hatékony szoftver amivel normál tartalmakat, illetve multimédiás fájlokkal rendelkező tartalmakat is meg lehet […]
 • TomVPN 2.3.82021-11-19 TomVPN 2.3.8 (0)
  A TomVPN egy ingyenesen használható VPN kliens amivel szinte korlátlan hozzáféréssel tekinthetőek meg a régiókorlátozással rendelkező […]