Titkosítás

Panda Free VPN 22.00.01

A Panda Free VPN egy VPN kliens program amivel az adatforgalom titkosítása, illetve az IP cím módosítása lehetséges. A szoftver biztonságosabbá teszi az interneten keresztül történő feladatokat, ország szerinti szerver konfigurációkból is komolyabb lista kiválasztható. Ingyenes használat esetén korlátozással áll rendelkezésre.

Biztonságosabb, korlátlan böngészésre lesz lehetőség a Panda Free VPN nevű alkalmazással amivel olyan tartalmakhoz is hozzáférhetünk amire eddig nem volt mód. Tehát régiókorlátozott tartalmak megtekintéséhez egy kiváló megoldás. A Panda Free VPN megoldása több platformra is beszerezhető.

A Panda Free VPN kiadott verziójának a letöltése után az installálásakor beszerzi a működéséhez szükséges további fájlokat, azokat integrálja a szolgáltatásokhoz. A program korlátlan funkcionalitással csak a megvásárolt verzió esetén futtatható, ingyenesen egy meghatározott adatforgalmi mennyiségig futtatható.

A szoftver a legszéleskörűbb felhasználhatóság érdekében rengeteg, ország szerint elérhető VPN szerver között támogatja, hogy kiválasszuk a számunkra legjobb megoldást. A szoftver használatával maximalizálható a Windows biztonsága, illetve a régiókorlátozott tartalmakat is megtekinthetjük, ha egy felhasználói közösség számára hozták létre.

A Panda Free VPN az azok közötti beállítások kiválasztását felhasználóbarát módszerrel teszi lehetővé manuálisan, illetve magától is csatlakozni tud a virtuális szerverekre csak el kell indítani a számítógépet.

Panda Free VPN – Windows, illetve Mobilokra is beszerezhető

Mobil, illetve Windows rendszert használó eszközökön is támogatott teljes mértékben képes biztonságosabbá tenni az internetes tevékenységeinket, illetve megváltoztatni az IP címünket a régiókorlátozott tartalmak megtekintésének az érdekében.

Korszerűbb lehetőségeket biztosít az OpenVPN, az Avira Phantom VPN nevű program is inkább a gyorsabb, hatékonyabb használatra koncentrál.

Az Panda Free VPN egy IP cím megváltoztató, adatforgalom titkosító program amivel akár olyan videók, illetve bármely tartalom tekinthető meg amit akár régiókorlátozási okok miatt nem lehetett elérni. Ingyenes használat esetén korlátozással használható, általános feladatokhoz.

Panda Free VPN

Panda Free VPN Összefoglaló:

 • VPN kliens
 • IP cím megváltoztatása
 • régiókorlátozott videók megtekintéséhez
 • ország szerint rendszerezett szerver listák
 • kézzel, illetve automatikus csatlakozás
 • biztonságosabb böngészés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.pandasecurity.com/en-us/homeusers/vpn/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Panda Free VPN
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 774
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VeePN 1.1.212020-06-21 VeePN 1.1.21 (0)
  A VeePN egy Windows segédprogram amivel a hálózati tevékenység titkosítható, illetve meg lehet változtatni az IP címünket. […]
 • DewVPN 1.2.0 (317)2020-03-27 DewVPN 1.2.0 (317) (0)
  A DewVPN egy ingyenesen használható rengeteg szolgáltatás támogatással rendelkező VPN kliens szoftver amivel biztonságosabban lehet […]
 • Hotspot Shield 12.9.12024-05-10 Hotspot Shield 12.9.1 (1)
  A Hotspot Shield biztonságosabb internetelérést biztosít azon felhasználók számára akik nyilvános hálózatról (WI-FI) böngésznek. […]
 • TunnelBear 4.9.32024-04-22 TunnelBear 4.9.3 (0)
  A TunnelBear egy VPN program aminek köszönhetően sokkal privátabb, illetve biztonságosabb módon bonyolíthatod az internetes […]
 • ChrisPC Free VPN Connection 4.24.04052024-04-05 ChrisPC Free VPN Connection 4.24.0405 (0)
  A ChrisPC Free VPN Connection egy teljesen ingyenesen használható VPN kliens program amivel saját privát, biztonságos hálózat hozható […]

Szólj hozzá