VeePN 1.1.21

A VeePN egy Windows segédprogram amivel a hálózati tevékenység titkosítható, illetve meg lehet változtatni az IP címünket. Biztonságosabb böngészés, illetve internetes tevékenységre lesz lehetőség. A felhasználói felületen rengeteg VPN szerver között lehet választani országonként kilistázva. Nem más mint egy VPN kliens.

Számos plusz előnyt tapasztalhatunk abban az esetben ha VPN kliens programmal böngészünk mivel hasznos jellemzők keletkeznek abból. Ilyen a régiókorlátozott tartalmak megtekintése, illetve a biztonságosabb internetezés élménye. A VeePN erre a feladatra lett tervezve ami a hasonló szoftverekkel összehasonlítva sokkal több plusz szolgáltatással rendelkezik.

A VeePN letöltése után a szoftvert meglepő de egyetlen kattintással lehet installálni, majd egy gyors regisztrációt követően azonnal használhatjuk. A felhasználói felületen a futtatása előtt egy komplexebb listával biztosított funkción keresztül lehet azt az országot, szervert kiválasztani amihez csatlakozni akarunk.

Ez sem igényel túl sok időt, a VeePN ezután titkosítottan teszi lehetővé, hogy szinte bármilyen internetes tevékenységet el tudjunk végezni, ahol biztonságosabban lehet a privátabb feladatokat is végrehajthatunk.

Az IP címünk módosításával akár régiókorlátozott tartalmakat, YouTube videókat lehet megtekinteni, ez előtte néhány esetben egyáltalán nem volt lehetséges ha azt csak egy adott közösség számára tették közzé mivel az ott található emberi közösség interakciójára volt szükség.

Rengeteg hasonló VPN kliens program tölthető le, ez a kiadás nagyon egyszerű használattal bátorítja a kipróbálókat. Az OpenVPN már egyéb beállításokat is igényel. Az Avira Phantom VPN hasonló megoldás.

Sajnos csak időkorlátozással lehet kipróbálnunk mivel kereskedelmi megoldás. A program azok számára kellhet akik teljes mértékben, maximális figyelemmel próbálják elkerülni az esetleges internetes incidenseket, biztonságosabbá szeretnék tenni az internetes hálózatukat Windows rendszeren.

A VeePN egy VPN Kliens program amivel titkosítható, megváltoztatható IP cím formájában válik kezelhetővé az internetes tevékenységünk. Rengeteg szerver, illetve ország között lehet választani, a sebesség, illetve az esetleges hibák a kívántak szerint áll rendelkezésre.

VeePN

VeePN Összefoglaló:

 • VPN kliens program
 • IP cím megváltoztató
 • adatforgalom titkosító
 • rengeteg rendelkezésre álló szerver
 • egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://veepn.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
VeePN
Platform
Windows
Teljes ár
USD 10,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Panda Free VPN 20.00.002020-09-14 Panda Free VPN 20.00.00 (0)
  A Panda Free VPN egy VPN kliens program amivel az adatforgalom titkosítása, illetve az IP cím módosítása lehetséges. A szoftver […]
 • DewVPN 1.2.0 (317)2020-03-27 DewVPN 1.2.0 (317) (0)
  A DewVPN egy ingyenese használható rengeteg szolgáltatás támogatással rendelkező VPN kliens szoftver amivel biztonságosabban lehet […]
 • TunnelBear 3.22018-02-14 TunnelBear 3.2 (0)
  A TunnelBear egy VPN program aminek köszönhetően sokkal privátabb, illetve biztonságosabb módon bonyolíthatod az internetes […]
 • OpenVPN 2.5.02020-11-02 OpenVPN 2.5.0 (0)
  Az OpenVPN biztonságosabb közeget teremt internetezési tevékenységed számára azáltal hogy az adatforgalmadat titkosítja. Anonim módon […]
 • TorGuard 3.98.132020-05-22 TorGuard 3.98.13 (0)
  A TorGuard egy VPN kliens szoftver amivel titkosítható az adatforgalom, megváltoztatható az IP cím. Ennek köszönhetően […]