Blog

Biztonságosabban lehet böngészni a VeePN nevű alkalmazással

Biztonságosabban is, illetve olyan tartalmakhoz hozzáférve lehet böngészi az alábbi szoftverrel amiket esetleg eddig nem lehetett megtekinteni. A szoftver egy VPN kliens szoftver amivel egyetlen kattintással lehet titkosítani az adatforgalmat. A VeePN rengeteg beállítást tartalmaz.

A szoftver installálása után egy fiókot kell létrehozni, ez a csatlakozáshoz kell. A felhasználói felületen több VPN Szerver között rendszerezve akár országonkénti csoportosításban választható ki a nekünk megfelelő beállítás.

A VeePN futtatásával mostantól nem tapasztalhatunk régió korlátozást abban az estben sem ha egy adott tartalmat csak egy ország számára tettek közzé mivel a rendelkezésre álló listán rengeteg ország, illetve régió között lehet profil szerint konfigurációt választanunk, mind megtalálható a kiválasztható funkciók között a VPN szoftverben.

Az adatforgalom titkosításával biztonságosabban lehet használni a számítógépet, rengeteg káros fertőzéstől is teljes mértékben távol tudja tartani a számítógépünket.

A VeePN használatakor az adott tevékenységhez megfelelő régió kiválasztására, illetve a csak a csatlakoztatásra lesz szükség. A szabadon kipróbálható alkalmazásokkal összehasonlítva sokkal gyorsabb, illetve erősebb titkosítási módszert biztosít. A kipróbálható verziót innen lehet letölteni. Időkorlátozással futtatható, addig minden funkciója teljes mértékben rendelkezésre áll.

VeePN VPN kliens


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Biztonságosabban lehet böngészni a VeePN nevű alkalmazással
Szerző
Leírás
VPN kliens program mait hatékonyan lehet használni hogy biztonságosabban böngésszünk: VeePN

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá