FTP

Doszip Commander 3.55

A Doszip Commander egy paneles felhasználói felülettel készített DOS parancssoros paraméterekkel tervezett fájlkezelő szoftver a számítógépen található fájlok kereséséhez, szerkesztésükhöz. A Free alkalmazás telepítés nélkül használható, gyorsbillentyű parancsokkal lehet a szükséges funkciókat futtatni. Fájlok megtekintéséhez, mozgatásához, szerkesztéséhez, törléséhez.

A fájlkezelő program egy DOS, paneles felhasználói felülettel tervezett szoftver amivel a számítógépen található tartalmak lényegesebb fájlkezelési munkafolyamatához lehet elvégezni amivel egyszerűbben lehet megnyitni a lényegesebb fájlokat tartalmazó mappákat. A Doszip Commander egyénileg telepítés nélkül futtatható.

A Doszip Commander letöltése, illetve a tömörített mappából való kibontása, illetve a futtatása után egy paneles felhasználói felületen listázza ki a számítógépen található mappákat, fájlokat.

A Doszip Commander parancssoros fájlkezelő a fájlok másolásához mozgatásához, szerkesztéséhez, törléséhez, illetve a létrehozásukhoz, tömörített mappák kicsomagolásához használható. A fájlkezelőknél elérhető funkciókat a ma elérhető alkalmazásoknál menüpontokkal futtatjuk, a Doszip Commander gyorsbillentyűparancsokkal támogatja, hogy a szükséges munkafolyamatok futtatását el tudjuk indítani.

A fájlkezelő program integrált gyorsbillentyű funkcióihoz definiált rendszeradatait is meg lehet tudni ami a használatakor kifejlesztett parancsok egyéni definíciója. A kilistázott tartalmak között a nyíl billentyűkkel lehet navigálnunk ahol azt meg lehet nyitni, szerkeszthető, mozgatható, illetve törölhető.

TXT dokumentum olvasót biztosít a Doszip Commander

A Doszip Commander fájlkezelő programot a haladó Windows futtatóknak érdemes használni amivel akár hatékonyabban lehet a legfontosabb fájlszerkesztési, illetve áthelyezési feladatokat elvégezni.

A szoftvert csak néhány egyszerűbb fájlkezelési munkafolyamathoz lehet futtatni, az EF Commander eszköze a kezdő, illetve az egyéni fájlkezelési munkafolyamatokat elvégző felhasználók elvárásait tartja szem előtt. Az Unreal Commander mappák tartalmának a szinkronizálásához is ki lehet próbálni.

A Doszip Commander egy paneles, ingyenesen hordozható programként használható fájlkezelő program amivel rugalmasabban lehet a számítógépen található fájlokat gyorsbillentyűkombinációkkal mozgatni, törölni, létrehozni, szerkeszteni.

Doszip Commander

Doszip Commander Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • Konzol, DOS parancssoros alappal rendelkezik
 • nem kell installálni
 • paneles kinézet
 • gyorsbillentyű kombinációkkal használható
 • ZIP kezelő funkció
 • fájlok szerkesztése
 • dokumentum megjelenítő
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/doszip/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Doszip Commander
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SPFLite 3.0.240692024-03-15 SPFLite 3.0.24069 (0)
  Az SPFLite biztonságos hozzáférést biztosít meghajtókon található fájlok kilistázásához, a DOS indítófelületű fájlkezelő programmal a […]
 • UltraExplorer 2.0.3.12022-05-09 UltraExplorer 2.0.3.1 (0)
  Az UltraExplorer egy ultragyors mappa listázási tulajdonságokkal futtatható fájlkezelő program szűrő funkcióval, amivel hatékonyabban […]
 • trolCommander 0.9.92017-11-27 trolCommander 0.9.9 (0)
  A trolCommander egy megbízható, rengeteg különleges funkciót biztosító paneles fájlkezelő program. Opcionálisan FTP kliensként is […]
 • Ant Commander 4.11.02024-06-11 Ant Commander 4.11.0 (0)
  Az Ant Commander egy korszerű paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő ami fájlok online mozgatását is támogatja FTP […]
 • WExplorer 1.1.1.82024-05-17 WExplorer 1.1.1.8 (0)
  A WExplorer a gyakrabb fájlkezelési feladatokhoz futtatható, amivel a számítógépen található tartalmainkat rendszerezhetjük. A Free […]

Szólj hozzá