DOS Parancssoros fájlkezelő program a Doszip Commander

A szoftver egy gyorsbillentyű kombinációval használható DOS parancssoros fájlkezelő program amivel a számtógépen található fájlokhoz szükséges feladatoknál fontosabb funkciókat lehet elérni. A Doszip Commander megoldását akár egy cserélhető adathordozóról is futtathatjuk ahol a szoftver ki tudja listázni egy egyéni módszerrel a merevlemezen található mappákban eltárolt fájlokat.

A fájlkezelő program telepítés nélkül futtatható ahol a tartalmak mozgatása, módosítása, mappák létrehozása, ZIP mappák kicsomagolása, létrehozása, fájlok törlése tevékenységekhez próbálható ki ami egy egyéni, gyorsbillentyű kombinációs paranccsal indítható el. Nem kell konfigurálni a fájlkezelő alkalmazást, a számítógépre való eltárolása, illetve az indítása után az összes fájlt ki tudja listázni a fájlok közötti átváltás a nyíl-billentyűkkel hajtható végre.

Gyorsbillentyű parancsokkal futtatható fájlkezelő

Hatékony eszköz ha a fájlokkal az előzőleg említett feladatokra szeretnénk egy ingyenes kényelmes megoldást futtatni amivel egyénileg lehet kiválasztani azokat a szolgáltatásokat amik a fájlok szerkesztéséhez lényeges eszközök, paneles felhasználói felületen támogatja a fájlok módosításához, illetve kategorizálásához szükséges funkciókat.

A Doszip Commander ingyenesen futtatható fájlkezelő eszköze innen érhető el ami akár tömörített mappák kicsomagolásához, illetve a tömörítésükhöz is futtatható.

Doszip Commander – Fájlkezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
DOS Parancssoros fájlkezelő program a Doszip Commander
Szerző
Leírás
DOS, Parancssoros fájlkezelő fájlok mozgatásához, szerkesztéséhez, törléséhez, illetve az azok rendszerezéséhez a Doszip Commander.

Kapcsolódó szoftverek