Blog

Ingyenes fájlkezelő tömörített mappák tartalmának a kezeléséhez az unzipper

Egy tömörített tartalmak kezeléséhez létrehozott program unzipper az amivel rengeteg olyan archívum fájlkiterjesztés kezelhető amiket egy átlagos Windows futtatónak fontos lehet. ZIP, 7Z, ARJ, BIN, BZIP, CAB, MSI, UDF fájlformátumokat is támogat. Szerkeszthetőek, fájlok távolítható el, illetve módosítható az azokban található tartalmak. Több előre konfigurálható módszerrel is ki tudja listázni a ZIP mappákban található fájlokat.

Egy tömörített mappák készítéséhez, illetve az azok kicsomagolásához használható program amivel az azok kezelése, illetve a szerkesztésükhöz biztosít olyan szolgáltatásokat amik az adott területen fontosak. Az unzipper fájlkezelő ingyenesen használható.

A szoftver egy modern, az operációs rendszernél használt kinézettel lett létrehozva ahol azok a szolgáltatások állnak rendelkezésre amik a tömörített mappák kezelésekor szükségesek.

Tömörített mappák szerkesztésére is használható

A szoftver rengeteg fájlformátumot képes megnyitni, a fájlkezelő eszköz beállításainál definiálható, hogy mely fájlformátumokat kezeljünk a programmal, azt egy beállítás panelon lehet kiválasztani, így a program abban az esetben is egy remek felhasználói élménnyel futtatható program ha a Windows vagy egyéb korábban installált szoftvert is használunk, azok nem támogatnak minden tömörítési módszert.

A tömörített mappák készítésekor azt jelszóval lehet titkosítani, definiálható, hogy mennyire tömörítse, illetve a PC teljesítményéhez ideális erőforrás paraméterek is módosíthatóak, eredménnyel szolgál ha a tömörített mappa mérete miatt több időt igényelne a szoftver használata. Az unzipper innen szerezhető be, ami a tartalmak készítéséhez, illetve a tömörítésükhöz választható.

unzipper – tömörített fájlok készítéséhez tervezték


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes fájlkezelő tömörített mappák tartalmának a kezeléséhez az unzipper
Szerző
Leírás
Korszerű fájl tömörítő, illetve mappák kicsomagolásához használható program az unzipper.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá