Képek, illetve multimédiás tartalmak megtekintésére is hatékony a BitZipper

A fájlkezelő szoftver egy profi tömörített tartalmak kezelésére használható irodai megoldás. Az alkalmazással tömörített fájlokat hozhatunk létre vagy ki lehet bontani azokat a archívum mappákat amik fontos fájlokat tartalmaznak. A BitZipper képek, illetve egyéb multimédiás tartalmak megtekintéséhez használható funkciókkal is rendelkezik.

Korszerű fájlkezelő szoftver amivel tömörített mappákat hozhatunk létre, jelszóval védett mappák készíthetőek azokkal a fájlokkal amik egy adott munkafolyamat elvégzésénél lényegesek.

A BitZipper fájlkezelő paneles felhasználói felülete egy médiakezelő szolgáltatást is tartalmaz amivel képeket lehet megtekinteni, illetve egyéb multimédiás fájlok megtekintése lehet a nekünk megfelelő paraméterekkel.

Korszerű fájlkezelő mappák tömörítéséhez

A BitZipper irodai megoldás számos olyan fájlformátumot kezel amik általában egy normál felhasználó letölt esetleg létrehoz a fájlok egyszerűbb elmentéséhez és az azok megosztásához. A bizalmas adatokat tartalmazó mappák jelszóval való titkosítása nagyon egyszerűen végezhető el ahol a titkosítás és a visszaállítás is néhány kattintás.

Manuálisan kiválasztott fájlokból lehet összeállítani egy biztonsági mentést azt egy ZIP mappában lehet eltárolni, illetve helyreállítani.

A szoftverrel létrehozott kötegelt fájl lista összeállítást több népszerű dokumentum fájl formátumként lehet eltárolni. Innen szerezhető be a fájlkicsomagoló alkalmazás.

BitZipper – fájlok tömörítéséhez


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Képek, illetve multimédiás tartalmak megtekintésére is hatékony a BitZipper
Szerző
Leírás
Konvertáláshoz, tömörített mappák készítéséhez is használhatjuk a BitZipper fájlkezelő megoldást.

Kapcsolódó szoftverek