BitZipper 2015.1

A BitZipper egy tömörített mappák létrehozásához és az azok kibontásához használható program ami rengeteg formátumhoz teszi lehetővé, hogy azokhoz elvégezzük a nekünk lényeges feladatokat. Fájlkezelőt is biztosít ahol a tömörített tartalmak darabolása, egyesítése jelszóval való levédése, szerkesztés és azok az eszközök választhatóak ki amik kellenek. ZIP, RAR, ARJ, TAR, TBZ, MSI, ZIPX fájlformátumok kezelését támogatja.

Az irodai programmal egy tömörített mappák készítéséhez, illetve az azok kicsomagolásához használható fájlkezelő eszközt lehet használni amivel a tartalmak szerkesztése, illetve a mappákban rendelkezésre álló fájlok tekinthetőek meg. A BitZipper kötegelt fájlkezelés támogatással használható.

A BitZipper letöltése, illetve a telepítése után több módszerrel is ki tudjuk választani azokat a fájlokat amik egy meghatározott munkafolyamatban egy projektben kiválasztunk.

Az alkalmazás rengeteg fájlformátumhoz használható, így az alábbi szoftver használata esetén nem fontos hogy másik fájlkezelő megoldást használjunk a tömörített tartalmak kezeléséhez. ZIP, RAR, ARJ, TAR, TBZ, MSI, ZIPX tömörített fájlformátumokhoz is használható. Önkicsomagolási módszert használó mappákat is támogat.

A szoftver a nagyobb helyigénnyel rendelkező mappák egyszerűbb tárolásához egy fájl daraboló funkciót is tartalmaz amivel akár rengeteg tartalmat lehet kezelni, egy munkafolyamat alatt.

A telepített víruskeresővel le lehet ellenőrizni, hogy egy letöltött fájl nem e tartalmaz kártékony fájlokat, maximális biztonsággal bonthatjuk e ki.

A BitZipper fájltömörítő alkalmazás egy paneles elrendezéssel használható fájlkezelőt is tartalmaz amivel a megnyitott mappák tartalma tekinthető meg, illetve szerkeszthető. A megnyitott mappához egy kereső funkciót is lehet használni, az akkor lehet fontos ha rengeteg fájlt tartalmaz és több időre van szükség, hogy egy adott tartalmat megkeressen a szoftvert kipróbáló.

Zip fájlok konvertálására is használható a BitZipper

A BitZipper megoldásával biztonsági mentéseket is lehet létrehozni azokról a fájlokról amik lényeges fájlokat tartalmaznak. A program indítópanelján a Backup létrehozása előtt ki kell választani azokat a fájlokat amikben a fontosabb tartalmak rendelkezésre állnak majd beállítható az azok paraméterei. Ilyen a tömörítés méretéke, formátum, név, illetve hogy hol mentse el a tömörített fájlt. Konvertálható a tömörített mappa a BitZipper irodai szoftverrel ahol az alkalmazás által kezelt formátumokat lehet kiválasztani. Tömörített mappák létrehozására használható a Hanzip illetve a 7-Zip irodai program, ha az alábbi szoftver nem tartalmazza azt a kiegészítőt ami kell egy munkafolyamathoz.

A BitZipper Windows rendszeren használható fájlkezelőjével tömörített fájlokat lehet létrehozni, illetve kicsomagolni. A szoftver fájldarabolás, titkosítás, kötegelt munkafolyamat támogatás, paneles felhasználói felület, illetve ZIP konvertáló képességekkel definiálható.

BitZipper

BitZipper Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • fájlok kicsomagolása, tömörítés
 • paneles indítófelület
 • ZIP konvertálás
 • Kötegelt feladatokhoz
 • fájlok darabolása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.bitzipper.com/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
BitZipper
Platform
Windows
Teljes ár
USD 24,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BreeZip 1.3.112020-05-15 BreeZip 1.3.11 (0)
  A BreeZip fájlok tömörítéséhez, illetve a kicsomagolásukhoz létrehozott kiváló szoftver ami rengeteg formátumhoz választható ki. Free […]
 • ALZip 8.512021-05-24 ALZip 8.51 (0)
  Az ALZip egy modern fájlkezelő program amivel tömörített fájlokat lehet létrehozni, illetve kicsomagolni. A Free alkalmazással számos […]
 • Metro Commander 1.3.84.02020-04-26 Metro Commander 1.3.84.0 (0)
  A Metro Commander egy Windows Apps formájában beszerezhető teljesen ingyenes fájlkezelő szoftver szinte bármilyen feladatra. A gép […]
 • Hamster Free Zip Archiver 4.0.0.592017-12-27 Hamster Free Zip Archiver 4.0.0.59 (0)
  A Hamster Free Zip Archiver egy nagyon egyszerűen használható fájlok kicsomagolására, illetve meglévő tartalmak tömörítésére […]
 • PeaExtractor Portable 1.22016-08-28 PeaExtractor Portable 1.2 (0)
  A PeaExtractor Portable egy telepítés nélkül futtatható, tömörített fájlok könnyed kicsomagolására alkalmas segédprogram, ami kis […]