Tömörített tartalmak Virustotal-on ellenőrzése a Zipware fájltömörítővel

Egy beépített fájlböngészővel futtatható tömörített mappák létrehozásához, illetve kicsomagolásához hatékony ingyenes program amivel a megnyitandó tartalmakat a helyi menüből is betallózhatjuk, a Virustotal-on ellenőrizni tudjuk. A tömörített fájlokat konvertálhatjuk, az ellenőrzőösszegeit is ki tudjuk számítani a Zipware fájltömörítővel.

A tömörített mappákban található tartalmak rendszerezetten listázhatóak ki, a ma ismert tömörítési eljárásokkal hozhatóak létre archív mappák, csomagolhatóak ki. A szoftverrel a tömörített mappákban található fájlstruktúrát szerkeszthetjük, új fájlokat adhatunk hozzá, törölhetünk, illetve át is nevezhetjük. Rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik amivel tömörített mappákat szerkeszthetünk, konvertálhatunk, titkosíthatunk, illetve ellenőrizni tudjuk a fájlokat a Virustotal-on több mint 50 víruskereső motorral. Az alkalmazással fejléc titkosítási módszerrel lehet a tartalmakhoz jelszavakat készíteni, a fájlokat darabolhatjuk, tömöríthetjük. A személyes tartalmakkal készített tömörített mappáinkat meg tudjuk védeni a kíváncsiskodóktól, jelszófájlok hozhatóak létre több alkalommal történő fájltitkosítási feladatokhoz.

Tömörített mappák ellenőrzése a Virustotal-on

Ismeretlen forrásból letöltött tömörített mappákban rosszindulatú fájlokat kereshetünk, a Virustotal szolgáltatásán több mint 50 víruskereső motorral lehet ellenőriznünk. A fájltömörítő programmal bármilyen tartalmat ellenőrizni tudunk, nagyobb biztonsággal nyithatjuk meg. A tömörített mappa megnyitásával, illetve a helyi menüből tudjuk a fájlokat a Virustotal-on ellenőrizni. A szoftver egy értesítést jelenít meg ha a fájl kémprogramot vagy vírust tartalmaz.

Egy pompás, tömörített tartalmak kicsomagolásához, létrehozásához, szerkesztésükhöz futtatható ingyenes szoftver a Zipware amivel akár feltölthetjük a fájlokat a Vírustotal-ra, innen szerezhető be.

Zipware – Fájltömörítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Tömörített tartalmak Virustotal-on ellenőrzése a Zipware fájltömörítővel
Szerző
Leírás
Tömörített mappák megnyitásához, kicsomagolásához megfelelő a Zipware, vírusok kereséséhez is hatékony amivel feltölthetjük a tartalmainkat a Virustotal-ra.

Kapcsolódó szoftverek