Zipware 1.6.0.0

A Zipware egy Magyar nyelven használható számos különleges funkciót biztosító tömörített tartalmak kezelésre alkalmas program. Ez a Free alkalmazás támogatja a fájlok titkosítását, azok tömörítésének a mélysége is megadható, tud konvertálni, ismeretlen forrásból származó állományok feltölthetőek a VirusTotal-ra. Ismeri többek között a RAR, ISO, TAR, Z-ZIP, DEB kiterjesztéseket is.

Tömörített tartalmak kicsomagolására ma már rengeteg szoftver érhető el amik között ingyenes és fizetős megoldások is felfedezhetőek. Értelemszerűen a kereskedelmi alkalmazások több opciót biztosítanak, ha nem szeretnél vagyonokat költeni erre akkor itt a Zipware ami a lehetőségeit tekintve fel tudja azokkal venni a versenyt.

Funkcionálisan szinte minden olyan funkciót biztosít ami egy otthoni felhasználó számára szükséges lehet.

Fontosabb tulajdonságok:

A jellemzőit tekintve a Zipware szinte minden fontosabb tömörített formátumot meg tud nyitni ami ma forgalomban van, ezt külön a telepítése után konfigurálni is lehet, meg lehet a számára adni hogy milyen kiterjesztést szeretnénk rábízni. Néhányat tekintve ismeri a ZIP, RAR, 7-ZIP, ISO, XPI, TGZ, TAZ, TAR, LHA, LHZ, DEB, CAB eljárásokat, természetesen ez csak egy része a teljes listának.

A Zipware segítségével egyszerűen lehet létrehozni új tömörített tartalmakat, azokat akár jelszóval is el lehet látni, tömöríteni lehet azokat.

Igen egyszerűen használható, nem csak hogy Magyar nyelven tud, de a felhasználói felülete is úgy lett megtervezve, hogy közvetlenül kiválasztható legyen az az opció amire szükség van.

Biztonságos ZIP kezelés:

Természetesen a Zipware a biztonságra is kellő hangsúlyt fektet, a korábban említett jelszóvédelmen felül tartalmaz egy speciális funkciót, ami akkor lehet hasznos ha letöltött fájlokról van szó, hisz az bármikor tartalmazhat potenciálisan veszélyes összetevőket. Azok feltölthetőek a VirusTotal-ra ellenőrzés céljából.

Ha a kiterjesztéssel vannak problémáid a Zipware abban is támogat hogy azokat konvertálni tudd, igaz itt még korlátoltak a lehetőségei, de ez idővel változhat.

Alternatív megfelelőjeként használható a PeaZip, vagy az Ashampoo ZIP Pro ami funkcionálisan igen bőséges lehetőségeket biztosít. Egy másik mindenképp említésre méltó alternatívája a Bandizip, ő is biztosít tesztelési lehetőségeket az állomány sértetlenségének az ellenőrzésére.

A Zipware egy univerzális fájlkicsomagoló alkalmazás, ami tud konvertálni, az állományok feltölthetőek a VirusTotal-ra. Jelszóvédelmet, igen egyszerű használatot tesz lehetővé.

Zipware

Zipware összefoglaló:

 • Fájlkicsomagoló alkalmazás
 • újak létrehozása, meglévők kibontása
 • jelszóvédelem
 • VirusTotal ellenőrzés…
 • ZIP konvertáló
 • archívum tesztelés
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.bitser.org/index.shtml

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Zipware
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Unreal Commander 3.57.14862020-09-26 Unreal Commander 3.57.1486 (0)
  Az Unreal Commander egy paneles elrendezéssel biztosított, tekintélyes tudású Magyar nyelvű fájlkezelő program. Ez a Free alkalmazás […]
 • PeStudio 9.0.72020-09-25 PeStudio 9.0.7 (0)
  A PeStudio segítségével még azelőtt megbizonyosodhatsz arról hogy biztonságos e a letöltött, kiszemelt Windows alkalmazás még mielőtt […]
 • AZip 2.3.82020-07-01 AZip 2.3.8 (0)
  Az AZip egy kis méretű, telepítést nem igénylő tömörített fájlok kezelésére alkalmas program, amivel néhány lépésben tudsz létrehozni […]
 • BreeZip 1.3.112020-05-15 BreeZip 1.3.11 (0)
  A BreeZip fájlok tömörítéséhez, illetve a kicsomagolásukhoz létrehozott kiváló szoftver ami rengeteg formátumhoz választható ki. Free […]
 • CoffeeZip 4.82020-05-04 CoffeeZip 4.8 (0)
  A CoffeeZip egy igen egyszerű felhasználói felületet biztosító ZIP kezelő alkalmazás ingyenes kiadásban. Ez a Free alkalmazás […]