Blog

Számos plusz funkcióval rendelkező szoftver tömörített tartalmakhoz a Zipware

Mindenképp érdemes használni ezt a kiváló fájlkezelő szoftvert amivel tömörített fájlokat lehet a felhasználói igényekhez leginkább fontosabb módszerekkel kezelni. A programmal tartalmak létrehozása, kicsomagolás és azok a fontosabb feladatok futtathatóak amik ZIP, ISO, TAR, CAM, RAR fájlokhoz lényegesek. A Zipware VirusTotal klienst is tartalmaz.

Biztonságosabb tömörített fájl kezelési feladatokat is támogat a Zipware megoldása amivel nem csak hogy minden fontosabb funkciót ki lehet próbálni hanem hatékonyan, több fájlkiterjesztésben lehet létrehozni az archívum fájlokat. Fájlok kezeléséhez paneles elrendezéssel rendelkezik ahol a feladathoz szükséges tartalmak létrehozása az abban található fájlok listájának az összeállítása, a már meglévő tömörített fájlok kicsomagolása, illetve a konvertáláshoz szükséges eszközöket lehet megtalálni a felhasználói felületen.

Egyszerű használat

A szoftver, a Zipware Magyar nyelven használható, ingyenes szoftver ami rendelkezik olyan plusz eszközökkel amit csak megvásárolható szoftverek esetén futtathatott az a Windows rendszert használó akinek több speciális kiegészítőre van szüksége mint az operációs rendszer által biztosított lehetőségek. A Zipware innen szerezhető be. Ha a tömörített tartalmat egy meghatározott csoport számára hoztuk létre ahhoz egy jelszó kezelőt lehet használni.

Zipware – tömörített fájlok kezeléséhez


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Számos plusz funkcióval rendelkező szoftver tömörített tartalmakhoz a Zipware
Szerző
Leírás
Tömörített fájlok kezelésére használható szoftver, ami jelszó menedzser funkciót is tartalmaz. A Zipware fejlett eszköz Windows rendszer használók számára.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá