Kép, videó, PDF tömörítő program: ApowerCompress…

Az irodai szoftver kötelező Windows kiegészítő ha képekkel, videókkal, illetve PDF fájlokkal dolgozunk, azokat egy projektben szeretnénk felhasználni, azokat valamilyen okból tömöríteni kell. Az ApowerCompress erre a szituációra egy tökéletes megoldás.

A szoftver egy igen letisztult felhasználói felülettel rendelkezik, ideális hogy egyszerre több fájllal is dolgozhassunk, azt egy projekten belül legyünk képesek kezelni. A szoftver használata igen könnyed, illetve modern módszerekből áll. A tömörítésnél kezelendő fájlokat a felületére kell húzni, esetleg betallózható. Komoly negatívumnak számít annak a ténye, hogy csak a korábban említett fájl formátumokat tudja kezelni, remek választás ha akár olyan helyre szánjuk a végeredményt ahol fontos hogy a PDF, videó, vagy kép fájl ne akadályozza a tartalom elérését, vagyis méretben azt optimalizálni akarjuk.

A fájl tömörítő egyszerre több fájl esetén is eredményeket tud nyújtani, így egy profi eszközt használhatunk. Üzleti felhasználáshoz érdemes megvásárolni mivel csak az a példány tud teljes értékű munkafolyamatokat elvégezni. A szabadon kipróbálható kiadásáról itt írtunk többet, illetve be is szerezhető.

ApowerCompress – tömörítő alkalmazás fájlokhoz…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Kép, videó, PDF tömörítő program: ApowerCompress...
Szerző
Leírás
Fájl tömörítő program képekhez, PDF fájlokhoz - ApowerCompress

Kapcsolódó szoftverek