Tömörített fájlok készítéséhez használható szoftver a Bitser

A tömörített tartalmak kezelésére használható programmal rengeteg ismert, ma használt tömörített fájl formátumot lehet megnyitni ahol az azok létrehozása, illetve a kicsomagoláshoz szükséges eszközök választhatóak ki. A Bitser fájl titkosító funkcióval is rendelkezik.

Dizájnos remekül navigálható felhasználói felülettel létrehozott tömörített fájlok kezelésére használható alkalmazás ami egyéb plusz feladatokra is fel lehet használni. A felhasználói felület fájlok kezelésére is kiváló eszköz, Kényelmeseben lehet kiválasztani az adott munkafolyamathoz szükséges tartalmakat, illetve néhány ritka feladat is vele végezhető el.

A Bitser rengeteg fájlkiterjesztést tud kezelni, a beállításoknál lehetőség van arra hogy manuálisan határozzuk meg azokat amiket a szoftverrel akarunk megnyitni.

Az alkalmazással biztonságosabban lehet tárolni a tömörített tartalmainkat, titkosíthatóak, jelszóval lehet levédeni.

A szoftver futtatásakor kettő módszerrel lehet tömörített fájlokat létrehozni, a felhasználói felületén, illetve a helyi menüből való tartalmak betallózásával. Az utóbbi funkciót kézzel lehet engedélyezni, illetve eltávolítani a szolgáltatások közül ha fölösleges.

A program beállítása kezdők számára sem bonyolult mivel Magyar felhasználói felülettel szerezhető be, az eszközhöz tervezett funkciók egy modern, korszerű indítópanelon választhatóak ki. Innen érhető el az aktuális kiadás.

Bitser – tömörített tartalmak kezeléséhez


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Tömörített fájlok készítéséhez használható szoftver a Bitser
Szerző
Leírás
Paneles felhasználói felülettel, kiváló eszközökkel rendelkező fájlkezelő szoftver: Bitser

Kapcsolódó szoftverek