RarZilla Free Unrar 7.00

A RarZilla Free Unrar egy kis méretű, hatékonyan kezelhető kicsomagoló szoftver, ami a szóban forgó tömörített állományok esetén vethető be. Ez a Free alkalmazás igen kis erőforrás mellett látja el azt a feladatsort amit rábízol.

Tömörített tartalmak kezelésére sokszor nem a bonyolult, agyonkomplikált megoldások a legmegfelelőbbek, hanem jobb az egyszerűbb. Ez igaz a RarZilla Free Unrar szoftverére is ami egy ingyenes tömörített fájlkezelő program.

Némi hátránynak tekinthető, hogy kizárólag RAR támogatást szolgáltat, de akik általában csak ezekkel kerül kapcsolatba és a könnyed kezelés szempont a számukra nem is kell jobb tőle.

A RarZilla Free Unrar gyorsan, pár kattintással installálható, ami után lehetőség van arra, hogy az első, néhány alapvető beállítást elvégezd rajta. Megadható neki hogy kicsomagoláskor a hová helyezze el a végeredményt, így ezután nem kell hosszasan kutakodni az után. Támogatja és asszisztálja a jelszó védett állományok egyszerű kezelését tehát azokkal is elboldogul. A RarZilla Free Unrar alapértelmezetten tud Magyar nyelven, de az egyes menüpontok honosítása nem sikeredett túl, jól, de talán ettől el is lehet tekinteni hisz maga a használat sem egy ördöngősség.

Itt csak annyit kell tenned, hogy megnyitod az alkalmazást, majd a kezelőfelületén kikeresed az Unrar opciót, majd betallózod azt a RAR fájlt amit ki akarsz bontani vele. A felugró dialógus ablakon megadható, hogy hová mentse azt, illetve hozzon e létre új mappát. Ha ettől több funkciót szeretnél, más formátumokat is előnyben részesítenél, a RarZilla Free Unrar helyett néhány alternatívát tudunk javasolni.

Talán az egyik legnépszerűbb megoldásnak a WinRAR tekinthető, ami mindamellett hogy Magyar nyelven kezelhető, ráadásul szinte az összes formátumot támogatja, ráadásul jobb egérgombos integrációval biztosítja a könnyed kezelést. Egy másik szintén igen népszerű, funkció gazdag szoftver a Bandizip ami automatikusan is futtatható, fogd és vidd támogatással bír.

Összességében nézve a RarZilla Free Unrar egy kis erőforrás igénnyel rendelkező RAR kicsomagoló szoftver, ami inkább azok számára lehet hasznos akik az egyszerűséget tartják szem előtt.

RarZilla Free Unrar

RarZilla Free Unrar összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
RarZilla Free Unrar
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Mozilla Thunderbird 91.9.02022-05-12 Mozilla Thunderbird 91.9.0 (1)
  A Mozilla Thunderbird egy levelező kliens szoftver, ami segítségével egyetlen felületen tudjuk könnyedén szöveges üzeneteinket […]
 • BreeZip 1.4.122022-05-06 BreeZip 1.4.12 (0)
  A BreeZip fájlok tömörítéséhez, illetve a kicsomagolásukhoz létrehozott kiváló szoftver ami rengeteg formátumhoz választható ki. Free […]
 • Mozilla Thunderbird Portable 91.8.02022-04-14 Mozilla Thunderbird Portable 91.8.0 (0)
  A Mozilla Thunderbird Portable egy hordozható levelező kliens program, importálási, illetve spam védelemmel. Könnyű kezelhetőség, […]
 • FileZilla 3.59.02022-04-08 FileZilla 3.59.0 (0)
  A FileZilla egy nyílt forráskóddal rendelkező, több platformra is elérhető ingyenes FTP kliens szoftver amely az egyik legnépszerűbb […]
 • Unreal Commander 4.21.15552022-02-11 Unreal Commander 4.21.1555 (0)
  Az Unreal Commander egy paneles elrendezéssel biztosított, tekintélyes tudású Magyar nyelvű fájlkezelő program. Ez a Free alkalmazás […]