RarZilla Free Unrar 7.00

A RarZilla Free Unrar egy kis méretű, hatékonyan kezelhető kicsomagoló szoftver, ami a szóban forgó tömörített állományok esetén vethető be. Ez a Free alkalmazás igen kis erőforrás mellett látja el azt a feladatsort amit rábízol.

Tömörített tartalmak kezelésére sokszor nem a bonyolult, agyonkomplikált megoldások a legmegfelelőbbek, hanem jobb az egyszerűbb. Ez igaz a RarZilla Free Unrar szoftverére is ami egy ingyenes tömörített fájlkezelő program.

Némi hátránynak tekinthető, hogy kizárólag RAR támogatást szolgáltat, de akik általában csak ezekkel kerül kapcsolatba és a könnyed kezelés szempont a számukra nem is kell jobb tőle.

A RarZilla Free Unrar gyorsan, pár kattintással installálható, ami után lehetőség van arra, hogy az első, néhány alapvető beállítást elvégezd rajta. Megadható neki hogy kicsomagoláskor a hová helyezze el a végeredményt, így ezután nem kell hosszasan kutakodni az után. Támogatja és asszisztálja a jelszó védett állományok egyszerű kezelését tehát azokkal is elboldogul. A RarZilla Free Unrar alapértelmezetten tud Magyar nyelven, de az egyes menüpontok honosítása nem sikeredett túl, jól, de talán ettől el is lehet tekinteni hisz maga a használat sem egy ördöngősség.

Itt csak annyit kell tenned, hogy megnyitod az alkalmazást, majd a kezelőfelületén kikeresed az Unrar opciót, majd betallózod azt a RAR fájlt amit ki akarsz bontani vele. A felugró dialógus ablakon megadható, hogy hová mentse azt, illetve hozzon e létre új mappát. Ha ettől több funkciót szeretnél, más formátumokat is előnyben részesítenél, a RarZilla Free Unrar helyett néhány alternatívát tudunk javasolni.

Talán az egyik legnépszerűbb megoldásnak a WinRAR tekinthető, ami mindamellett hogy Magyar nyelven kezelhető, ráadásul szinte az összes formátumot támogatja, ráadásul jobb egérgombos integrációval biztosítja a könnyed kezelést. Egy másik szintén igen népszerű, funkció gazdag szoftver a Bandizip ami automatikusan is futtatható, fogd és vidd támogatással bír.

Összességében nézve a RarZilla Free Unrar egy kis erőforrás igénnyel rendelkező RAR kicsomagoló szoftver, ami inkább azok számára lehet hasznos akik az egyszerűséget tartják szem előtt.

RarZilla Free Unrar

RarZilla Free Unrar összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
RarZilla Free Unrar
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Zipware 1.3.0.02016-02-07 Zipware 1.3.0.0 (0)
  A Zipware egy Magyar nyelven használható számos különleges funkciót biztosító tömörített tartalmak kezelésre alkalmas […]
 • CoffeeZip 4.82015-01-10 CoffeeZip 4.8 (0)
  A CoffeeZip egy igen egyszerű felhasználói felületet biztosító ZIP kezelő alkalmazás ingyenes kiadásban. Ez a Free […]
 • uZip 1.2.0.02015-07-04 uZip 1.2.0.0 (0)
  Az uZip tömörített fájlok kibontására használható ingyenes, könnyen kezelhető kicsomagoló szoftver. Támogatja az EXE […]
 • Unreal Commander 3.57.12352017-09-03 Unreal Commander 3.57.1235 (0)
  Az Unreal Commander egy paneles elrendezéssel biztosított, tekintélyes tudású Magyar nyelvű fájlkezelő program. Ez a Free […]
 • QupZilla 2.0.12016-06-09 QupZilla 2.0.1 (0)
  A QupZilla egy WebKit motorra épülő rendkívül gyors böngésző ami hasznos kiegészítőkkel lett ellátva a könnyebb és […]