Tömörítő

Ashampoo ZIP Free 1.07.01

Az Ashampoo ZIP Free egy modern megjelenéssel rendelkező kicsomagoló és tömörítő szoftver, ami minden fontosabb funkciót biztosít ami a kategóriáját illeti. Az alábbi Free alkalmazás biztosít ZIP/7Z darabolót, titkosítót, Windows intéző integrációt, javítót, illetve előnézeti lehetőséget a kibontás előtt.

Böngészés során szinte bármikor összefuthatunk tömörített fájlokkal, amiket ki szeretnénk csomagolni, vagy bele szeretnénk tekinteni annak tartalmába. De az is felmerülhet, hogy új archívumokat hozzunk létre, ami a tárolást, illetve magát a megosztást teheti könnyebbé. Mindezen feladatok megvalósítására lett létrehozva az Ashampoo ZIP Free ami modern megjelenés mellett biztosít minden fontosabb funkciót.

A szoftver telepítése során számos egyedi beállítást meg lehet neki adni, többek között hogy milyen formátumok esetén szeretnénk igénybe venni, illetve hogy hozzon e létre gyorsindító ikont az asztalon, illetve a tálcán.

Az Ashampoo ZIP Free integrálódik a jobb egérgombos Windows intézőhöz, így könnyen munkára fogható az összes népszerűbb tömörített fájltípusnál.

Ismeri a ZIP, RAR, TAR, LHA, CAB, ZIPX, 7ZIP, 7Z kiterjesztést, természetesen ettől sokkal többet kezel.

Az installáció végeztével a rá bízandó formátumok tovább konfigurálhatóak.

Arra azért érdemes felhívni a figyelmet, hogy a Pro változat bír teljes funkcionalitással, az Ashampoo ZIP Free kiadása funkciókorlátozás formájában vehető csak igénybe, természetesen bármikor lehetőség van arra hogy áttérj és kipróbáld, hogy mit tud a teljes kiadás. Az Ashampoo ZIP Free fizetős változatát az alábbi hivatkozáson lehet megtalálni.

Az Ashampoo ZIP Free fizetősen az alábbi extra szolgáltatásokat biztosítja: Fájl kódolás, virtuális meghajtók létrehozása, dokumentumok titkosítása, ZIP parancsfájl készítés, felhő böngésző – fájlok megosztásához, a legnépszerűbb platformokon. Kötegelt feladatok támogatása, többszörös ZIP kicsomagolás, sérült archívumok javítása, konvertálás.

Ha mégsem nyújtaná azt amit elvárnál tőle, néhány alternatívát is javasolni tudunk, többek között a 7-ZIP megoldását, vagy az igen népszerű, tekintélyes tudással bíró WinRAR-t. A PowerArchiver megoldását pedig azoknak ajánljuk, akik biztonsági mentéshez, illetve FTP műveletekhez is hozzá szeretnének férni.

Összességében nézve az Ashampoo ZIP Free egy modern megjelenéssel rendelkező kicsomagoló és tömörítő szoftver, ami Windows intéző integrációt is szolgáltat. Számos népszerű formátumot támogat, tudja javítani a sérült állományokat is. Magyar nyelvi támogatással.

Ashampoo ZIP Free képgaléria:

Ashampoo ZIP Free

Ashampoo ZIP Free összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Ashampoo ZIP Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ashampoo ZIP Pro 4.50.012023-08-08 Ashampoo ZIP Pro 4.50.01 (0)
  Az Ashampoo ZIP Pro egy univerzális fájlkicsomagoló program amivel egy sor hasznos funkcióhoz nyersz hozzáférést. Támogatja az összes […]
 • ZipGenius Suite 6.3.2.31162016-05-22 ZipGenius Suite 6.3.2.3116 (0)
  A ZipGenius Suite segítségével egyszerűen hozhatsz létre tömörített tartalmakat, vagy csomagolhatod ki a meglévőket. Rengeteg […]
 • Ashampoo AntiSpy 1.6.02024-07-06 Ashampoo AntiSpy 1.6.0 (0)
  Az Ashampoo AntiSpy egy igen hasznos rendszereszköz Windows 10 operációs rendszerekre, amivel konfigurálható több rendszeresen elért […]
 • ZipGenius 6.3.2.31162024-06-03 ZipGenius 6.3.2.3116 (0)
  A ZipGenius remek funkciókat biztosít tömörített mappák kicsomagolásához, létrehozásához, gördülékenyebb műveleteket futtathatunk a […]
 • Ashampoo Burning Studio 25.0.22024-01-17 Ashampoo Burning Studio 25.0.2 (0)
  Az Ashampoo Burning Studio ideális eszköz arra hogy létre tudjunk hozni műsoros DVD lemezeket, de nem áll tőle messze a rippelés […]

Szólj hozzá