Ashampoo ZIP Pro 4.10.25

Az Ashampoo ZIP Pro egy univerzális fájlkicsomagoló program amivel egy sor hasznos funkcióhoz nyersz hozzáférést. Támogatja az összes népszerűbb formátumot, legyen az ZIP, CAB, TAR, ARJ, ACE. Javítja a sérült állományokat, újak létrehozásakor azok titkosíthatóak, konvertálni is tud. Ez a prémium változata. Magyar nyelvi támogatással.

A fájlok tömörítésével nem csak hogy helyet lehet megtakarítani, de az azok tárolása is könnyebbé válik. Igen nehéz olyan programot találni, ami minden felhasználónak kedvez. Egy prémium megoldásokat biztosító szoftver az Ashampoo ZIP Pro ami minden olyan lehetőséggel el van látva, ami ilyen jellegű tartalmak kezelésekor igénynek számít. Az Ashampoo ZIP Pro ingyenes változatban is elérhető.

A program telepítésekor megadható a számára hogy milyen tömörített kiterjesztéseket szeretnél rábízni, ha más hasonló jellegű szoftver nem található a gépen, az összes kijelölhető.

Az Ashampoo ZIP Pro kinézete áttekinthető jól navigálható, ahol az általa támogatott funkciók külön menüpontokba rendezve érhetőek el. Remekül integrálódik a Windows szolgáltatásaihoz, így a lehető legrugalmasabban, legkönnyebben fogható munkára. Néhány lépésben hozhatsz létre új tömörített állományokat, a bizalmas tartalmakat több titkosítási módszerrel, jelszóval lehet levédeni. Meglévők kicsomagolásában is maximálisan támogat.

Fájlkicsomagoló megoldás az Ashampoo ZIP Pro

Az Ashampoo ZIP Pro különleges funkciói közzé tartozik az úgynevezett Virtual Drive, vele közvetlenül megnyithatóvá válnak az ISO fájlok. Ha egy összeállítást meg szeretnél osztani, ezt az Ashampoo Cloud Browser keretein belül lehet megtenni. Itt támogatja a Google Drive, Dropbox, illetve az OnDrive-ot.

A letöltések során esetlegesen sérült fájlok javítását is meg tudja kísérelni. Az Ashampoo ZIP Pro olyan esetekben is hasznos lehet, ha konvertálni kellene azokat, így maga a kiterjesztés formátuma sem fog ezen túl problémákat okozni a cél felhasználási helyen.

Alternatívájaként használható a WinRAR ami talán az egyik legnépszerűbb a szoftver piacon. Ingyenes megfelelőjeként a 7-Zip használható fel amelyből hordozható változat is elérhető.

Az Ashampoo ZIP Pro egy tömörített fájl asszisztens, amivel létrehozhatóak titkosított fájlok, lehet vele konvertálni, illetve létre tud hozni virtuális meghajtókat ISO-k számára.

Ashampoo ZIP Pro

Ashampoo ZIP Pro összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Ashampoo ZIP Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 39,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ashampoo ZIP Free 1.07.012016-05-15 Ashampoo ZIP Free 1.07.01 (0)
  Az Ashampoo ZIP Free egy modern megjelenéssel rendelkező kicsomagoló és tömörítő szoftver, ami minden fontosabb funkciót biztosít ami […]
 • UltimateZip 8.0.0.2472015-11-09 UltimateZip 8.0.0.247 (0)
  Az UltimateZip egy praktikus kicsomagoló és tömörítő szoftver amivel akár ZIP titkosítást is felhasználhatsz jelszó bevetésével. […]
 • PowerArchiver 2021.21.00.152022-04-18 PowerArchiver 2021.21.00.15 (0)
  A PowerArchiver egy professzionális fájlkezelő alkalmazás, ami ezeket a tartalmakat tömöríteni is tudja. Az ISO támogatáson felül, […]
 • Explzh 8.60 RC2102022-03-21 Explzh 8.60 RC210 (0)
  Az Explzh nevű program képes néhány ma népszerű tömörített fájlformátumot kibontani majd ha szükséges azt szerkesztheted, saját […]
 • WinRAR 6.11 Beta2022-03-04 WinRAR 6.11 Beta (0)
  A WinRAR az egyik legnépszerűbb fájlkicsomagoló alkalmazás ami elérhető, számos különleges funkciót tartalmaz, képes javítani a […]