ZipGenius Suite 6.3.2.3116

A ZipGenius Suite segítségével egyszerűen hozhatsz létre tömörített tartalmakat, vagy csomagolhatod ki a meglévőket. Rengeteg formátumot ismer, 7ZIP, ACE, CAB, BZ2, JAR. Alapvető biztonsági mentések készítéséhez. Free alkalmazás létére tekintélyes tudással büszkélkedhet. A sérült tartalmak javíthatóak. MD5 ellenőrző funkcióval.

Tömörített fájlokba szinte bármikor belefuthatunk, vagy esetenként létre szeretnénk egyet hozni, hogy azt könnyebben lehessen tárolni. Igaz maga a Windows is tartalmaz egy szolgáltatást, amivel a már meglévők kibonthatóak, de ettől több lehetőségre is igény mutatkozhat. Külső megoldásként a ZipGenius Suite használható.

Az alkalmazás telepítésekor arra érdemes odafigyelni, hogy további kiegészítők hozzáadását kezdeményezheti, ( FTP kliens ) ami természetesen egyéb extra funkciókkal szolgálnak, de akik ezekre nem tartanak igényt egyszerűen letiltható.

Az installálás során a ZipGenius Suite támogatja hogy kijelöljük azokat a kiterjesztéseket amiket vele szeretnénk megnyitni, ez később a beállítás panelon módosítható.

A felhasználói felület áttekinthető, talán hátrány, hogy Magyar nyelvi támogatással jelenleg nem rendelkezik, de ezt kárpótolja a számos különleges funkció ami egy átlagos felhasználónak szükséges lehet ilyen jellegű feladatok végrehajtásakor.

Egyszerűen, könnyen hozhatóak létre új tömörített fájlok, de a meglévők is a lehető legkevesebb lépéssel bonthatóak ki az előre megadott módon. Ha egy fájl letöltés közben sérült, az még menthető, a ZipGenius Suite segítségével meg lehet kísérelni azok javítását is. Bizalmas jellegű állományokat titkosítani is lehet.

Felfedezhető még benne egy alapvető funkciókkal biztosított biztonsági mentés Tools, amivel a böngészők vagy egyénileg definiált területekről lehet biztonsági másolatot előállítani.

Nagyobb méretű ZIP-ek letöltése esetén hasznos lehet ha tudjuk ellenőrizni azok épségét, erre az MD5 generátor funkciója képes. A ZipGenius Suite egyéb szolgáltatásai részeként azok elküldhetőek E-mail formájában.

Alternatív megfelelőjeként a PeaZip-et javasoljuk, ami alapvető fájlkezelőként is üzemel. Széleskörű formátum támogatottságot az uZip biztosít. Ha a népszerűség, támogatottság inkább a döntő a számodra akkor a WinRAR lehet a megfelelő választás.

A ZipGenius Suite egy univerzális tömörített fájl asszisztens, ami tudja javítani a sérült anyagokat, biztosít MD5 generátort, ZIP-ek titkosítására is megfelelő.

ZipGenius Suite

ZipGenius Suite összefoglaló:

 • Tömörített fájlok kicsomagolásához, újak létrehozásához
 • titkosítás
 • javító funkció
 • opcionálisan FTP kliens kiegészítő
 • MD5 generátor
 • számos népszerű kiterjesztést ismer
 • testre szabható funkciók jobb egérgombos integráció
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.zipgenius.com/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ZipGenius Suite
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ashampoo ZIP Free 1.07.012016-05-15 Ashampoo ZIP Free 1.07.01 (0)
  Az Ashampoo ZIP Free egy modern megjelenéssel rendelkező kicsomagoló és tömörítő szoftver, ami minden fontosabb funkciót biztosít ami […]
 • Ashampoo ZIP Pro 3.05.142021-05-31 Ashampoo ZIP Pro 3.05.14 (0)
  Az Ashampoo ZIP Pro egy univerzális fájlkicsomagoló program amivel egy sor hasznos funkcióhoz nyersz hozzáférést. Támogatja az összes […]
 • Zipware 1.6.0.02021-01-11 Zipware 1.6.0.0 (0)
  A Zipware egy Magyar nyelven használható számos különleges funkciót biztosító tömörített tartalmak kezelésre alkalmas program. Ez a […]
 • Explzh 8.282021-01-08 Explzh 8.28 (0)
  Az Explzh nevű program képes néhány ma népszerű tömörített fájlformátumot kibontani majd ha szükséges azt szerkesztheted, saját […]
 • USB Image Tool 1.8.1.02020-10-11 USB Image Tool 1.8.1.0 (0)
  Az USB Image Tool egy cserélhető tárolóegységekhez létrehozott biztonsági mentés készítő szoftver. Több hasznos funkciót tartalmaz, […]