Blog

Több darabból álló RAR fájlok kicsomagolásához is használható az Extract RAR

Sokkal gyorsabban lehet a tömörített fájlokat kicsomagolni abban az esetben ha az Extract RAR megoldását használjuk. A szoftverrel a privát felhasználásra készített mappákat is kezelni lehet.

Szabadon kipróbálható szoftver amivel tömörített fájlokat lehet kicsomagolni, ezt az alkalmazást futtassuk ha egyszerre több tömörített mappát szeretnénk kibontani ami több egységre osztottunk fel, rendszeresebb futtatáshoz, egy ingyenes fájl kezelő szoftvert szeretnénk.

Az Extract RAR használata felhasználóbarát, ha egy olyan RAR fájlt kell kibontani amit egy nem az említett szoftverrel készítettünk, azt jelszóval védtük le, vele ki tudjuk azt bontani az eredeti tulajdonságaival.

A RAR tartalmakhoz használható alkalmazást felhasználhatóság szerint kettő fontos feladatkörre ideális. Egyetlen fájl, illetve a jobb hely arány érdekében több darabra felosztott fájlok egyesítésével egy munkafolyamatban való kibontása. Az alkalmazás beállításainál ki lehet választani, hogy azt hová mentse el, így a munkafolyamat elvégzése után a végeredményt egyszerűbben találhatjuk meg a merevlemezen.

A RAR kicsomagoló szoftver legújabb verziója innen szerezhető be.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Több darabból álló RAR fájlok kicsomagolásához is használható az Extract RAR
Szerző
Leírás
Remek tervezéssel használható program amivel a gépen található RAR fájlok kezelhetőek.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá