J7Z: ZIP fájl készítő és szerkesztő szoftver

Tömörített fájlokat lehet létrehozni a J7Z nevű szoftverrel amivel a már meglévő tartalmak kicsomagolása és az azok tartalmi szerkesztése lehetséges. Jelszóval lehet biztonságosabban létrehozni az archívum fájlokat ha kizárólag mi akarjuk megnyitni.

Rendszeresen használt, illetve kevésbé elterjedt fájl formátumok kicsomagolására, illetve a mappában található fájlok listájának a módosítására használható. A szoftver integrált fájlkezelőjével egyszerűen lehet betallózni azokat a tartalmakat amikkel a támogatott munkafolyamatok elvégezhetőek. A J7Z fájl kicsomagoló megoldása XZ, BZIP, ZIP, GZIP, 7-ZIP formátumokhoz lehet futtatni.

A fájlkezelővel kicsomagolható, illetve tömöríthetőek a tartalmak, a tömörítés szintje manuálisan állítható be.

A saját tömörített fájlok létrehozása után ellenőrizni tudjuk, hogy mappa tartalma később ismét kezelhető, meg lehet nyitni. Ha ezeket a formátumokat gyakrabban szoktad megnyitni, akkor az alábbi szoftver tökélestes megoldás, hogy katalogizálva tudjuk akár mások által elérhetővé tenni.

A J7Z használata nem nehéz, néhány beállítást igényel, azokat profilban lehet eltárolni így gyorsabb használatra lehetőség ha ismét ki akarunk egy tömörített fájlt bontani, esetleg létre szeretnénk hozni. Az extract eszközt innen lehet letölteni.

J7Z – fájl kicsomagoló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
J7Z: ZIP fájl készítő és szerkesztő szoftver
Szerző
Leírás
Ingyenes fájlkicsomagoló alkalmazás, egyszerű funkcionalitással.

Kapcsolódó szoftverek