Altap Salamander: Fájlok összehasonlítását támogató fájlkezelő, FTP kliens

A fájlkezelő szoftver plusz funkciói között olyan speciális eszközök is felfedezhetőek mint a fájlok összehasonlítása ahol a kívánt paraméterek szerint képes azt megtenni. Az FTP Klienskét is használható Altap Salamander akár prémium kategóriás szoftverekkel vetekedő funkció támogatással tudja csalogatni a kipróbálókat.

Fájlkezelőként használható paneles felülettel rendelkező szoftver az Altap Salamander, amivel a gépeden található tartalmakat tudod rendszerezni megosztani, szerkeszteni, képek esetén azokat megtekinteni. A fájlkezelő alapból támogatja az FTP kliens feladatokat, tud fájlokat összehasonlítani, Plugin formájában érhetőek el azok a lehetőségek aminek köszönhetően igen nagy felhasználói táborra tud szert tenni viszonylag rövid időn belül. A beállításoknál a paneleknél megjelenített tartalmakhoz kiválasztható, hogy azt milyen módszerrel jelenítse meg, listázás, ikonok, méret, minden ami a tartalmak felsorolásához tartozik.

Magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkezik, amivel nem csak FTP kapcsolatokon keresztül végrehajtható fájlkezelési feladatok bízhatóak rá, hanem a gép merevlemezén lévő fájlokhoz is maximális támogatást nyújt. Tud még fájlokat titkosítani, darabolni, a fotók megtekintése az egyik leg-kényelmesebb módszerrel tehető meg. Az Altap Salamander legfrissebb kiadása itt érhető el.

Altap Salamander – Fájlkezelő

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Altap Salamander: Fájlok összehasonlítását támogató fájlkezelő, FTP kliens
Szerző
Leírás
Altap Salamander - Ingyenes fájlkezelő szoftver, ami rengeteg plusz funkcióval rendelkezik.

Kapcsolódó szoftverek