Kiváló adatforgalom titkosító, IP cím megváltoztató alkalmazás: F-Secure Freedome…

Modern megtervezéssel rendelkező adatforgalom titkosítási feladatokra kitalált alkalmazás az F-Secure Freedome, amivel biztonságosabb közeg hozható létre az internetes tevékenységeink számára. Régiókorlátozott tartalmak eléréséhez is felhasználható.

Az IP cím megváltoztatására, az adatforgalom titkosításához is profi megoldást biztosító VPN kliens alkalmazás amivel akár régiókorlátozott tartalmakhoz is hozzáférhetsz. Könnyen használható, nagyon egyszerűen be lehet állítani, Magyar nyelven érhető el a beállítási felülete ahol egy jól összeállított konfigurációs eszköztár áll rendelkezésre.

Adatforgalom titkosítás VPN kliens szoftverrel

Az adatforgalom titkosítása több előnnyel is járhat. Ilyen a biztonságosabb böngészés, a F-Secure Freedome megoldásával néhány kevésbé biztonságos tartalom is kiszűrhető. Mód van vele olyan tartalmakhoz, akár videókhoz is hozzáférni amit egy adott csoportnak tettek közzé, de a számunkra is hasznos lehet és meg szeretnénk tekinteni. A régiókorlátozott tartalmak elérésével egy igazán remek megoldást használhatunk.

Néhány perc alatt telepíthető, illetve el is indítható, nem kell hozzá speciális, haladóknak szánt ismeret. hogy egy biztonságos VPN kliens alkalmazást használhassunk.

Ha ki szeretnéd próbálni, innen szerezhető be, ez a kiadás ingyenesen próbálható ki, 14 napig áll rendelkezésre.

F-Secure Freedome – VPN Kliens szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Kiváló adatforgalom titkosító, IP cím megváltoztató alkalmazás: F-Secure Freedome…
Szerző
Leírás
Kereskedelmi, biztonságos VPN Kliens szoftver: F-Secure Freedome

Kapcsolódó szoftverek