Avira Internet Security Suite: Prémium víruskereső szoftver VPN kliens kiegészítővel

A szoftver egy igazán széles körű alapos víruskereső szoftver, amivel egy időben egy teljes értékűen, könnyen használható VPN kliens programot próbálhatsz ki. Az Avira Internet Security Suite megfelelő védelmi szintet tud nyújtani a biztonságosabb Windows szint eléréséhez.

Védi a gépedet a vírusoktól, ha már fertőzött, meg tudja tisztítani, amellett hogy néhány plusz funkciót is biztosít amik igen hasznosak. Ilyen a szoftver frissítő, illetve a jelszó menedzser funkció. Az utóbbi a víruskereső program telepítése után automatikusan hozzáadásra kerül a böngésződhöz. Itt folyamatosan figyelemmel kíséri a böngészési szokásaidat és ha szükséges azonnal eltárolja azt hogy legközelebb könnyebben tudj oda belépni. Az Avira Internet Security Suite VPN kliens szolgáltatása titkosítja az adatforgalmat, így külön védelmi vonalat hoz létre a böngészési szokásaid számára. A szoftver frissítő szolgáltatása automatikusan megkeresi, majd telepíti az esetleg nemrég kiadott telepített programjaid legfrissebb kiadását majd így azt gyorsabban, kevesebb energiaráfordítás mellett tudod majd installálni. A próbaidőszak lejárta után az alap védelem áll rendelkezésre, otthoni felhasználás esetén megfelelő a leggyakoribb kártevők ellen.

Avira Internet Security Suite, remek lehetőségeket tartogató víruskereső


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Avira Internet Security Suite: Prémium víruskereső szoftver VPN kliens kiegészítővel
Szerző
Leírás
Avira Internet Security Suite ami víruskereső, VPN klliens is egyben

Kapcsolódó szoftverek