Blog

Online adatbázis, illetve Bitdefender motort használó víruskereső: Tencent PC Manager

Egy ingyenes, nagyon egyszerűen használható, felhasználóbarát víruskereső alkalmazás a Tencent PC Manager. A szoftver egyik különlegessége hogy egyszerre több víruskereső motort használ a magasabb felismerési arány biztosításához. Malware fertőzések felkutatásához…

Víruskereső alkalmazások esetén nem minden esetben a prémium kategóriás szoftverek teljesítenek a legjobban sok ingyenes alternatíva is létezik, amik biztosítanak olyan speciális eszközöket, aminek köszönhetően vírusmentesen tudod tartani a Windows-t. Ilyen a Tencent PC Manager ami gyorsan, magas felismerési arány mellett védi meg a gépedet minden ma népszerű, elterjedt kártevőtől.

A szoftver tartalmaz egy speciális biztonsági védelmi módot, ezzel az opcióval lehetőség van a böngészés során lementett tartalmak automatikus ellenőrzésére. Ezt a funkciót külön engedélyezni kell. A Tencent PC Manager több hasznos opcióval is rendelkezik, aminek köszönhetően kiemelkedik az ingyenes víruskereső alkalmazások közül.

A keresések során az egyes fájlokat Online, illetve helyileg is ellenőrzi. A szoftver a népszerű víruskereső alkalmazás motorját, vagyis a Bitdefender-t veszi alapul.

Extra opciók: automatikus karanténozás, kizárási lehetőségek, fájljavítási opciók, manuális, automatikus keresés.

A Tencent PC Manager teljesen ingyenesen próbálható ki, valósidejű védelmet biztosít. Jelenleg csak Angol nyelven érhető el.

A szoftver legfrissebb kiadását innen tudod beszerezni kipróbálás céljából.

Egy valós idejű védelmet biztosító, Bitdefender motorra, illetve Online szolgáltatásokra támaszkodó víruskereső szoftver. Vele Trójai, Malware fertőzéseket tudsz eltávolítani amellett hogy nem terheli le az operációs rendszert. Ingyenes kiadás.

Tencent PC Manager: Ingyenes víruskereső szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Online adatbázis, illetve Bitdefender motort használó víruskereső: Tencent PC Manager
Szerző
Leírás
Egy ingyenes, nagyon egyszerűen használható, felhasználóbarát víruskereső alkalmazás a Tencent PC Manager. A szoftver egyik különlegessége hogy egyszerre több víruskereső motort használ a magasabb felismerési arány biztosításához. Malware fertőzések felkutatásához...

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá