Tencent PC Manager 12.3.26607

A Tencent PC Manager nevű víruskereső programmal megvédheted a számítógépedet fenyegető kártevőktől. A szoftver igen fejlett technológiára épül, valós idejű védelmet biztosít. A speciális keresési lehetőségeknél magas felismerési arány mellett találja meg az akár még ismeretlen vírusokat, Malware fertőzéseket. Az alábbi Free alkalmazás felhő alapú elemzéseket is lehetővé tesz. A Bitdefender motort használ.

Az alábbi víruskereső alkalmazás egy többrétegű fejlett igen hatékony víruskereső alkalmazás, ami az összes fontosabb területet figyelembe veszi, amik könnyen megfertőződhetnek, potenciális veszélyeket tartalmazhatnak. A Tencent PC Manager a funkcióit ingyenesen biztosítja.

A Tencent PC Manager letöltése után egy rövid telepítési folyamatra van szükség, ezt követően fut a háttérben és az összes háttérfolyamatot, illetve internetes tevékenységet figyelemmel kíséri.

A szoftver a hatékonyabb, biztonságos PC használat érdekében több speciális módszert is biztosít.

Tencent PC Manager – többszörös biztonsági módszerek:

A Tencent PC Manager egy több rétegű víruskereső technológiát vesz alapul, alapértelmezetten a saját motorján kívül felhő alapon, illetve a Bitdefender által közzétett technológiát is felhasználja, így maximalizálható az esetleges Malware fertőzések detektálásának az esélye.

A Tencent PC Manager felhasználói felülete csak néhány alapvetőbb beállítást tartalmaz, külön a felhasználó választhatja ki hogy hol keressen kártékony tartalmakat, képes analizálni böngészéskor a letöltött fájlokat, majd azokat azonnal át is vizsgálja. Az esetleges fertőzéseket karanténba tudja mozgatni, a Windows helyreállítását automatikusan elvégzi.

A program mint a hasonló víruskereső szoftverek, lehetőséget biztosít arra hogy kizárásokat alkalmazz kereséskor, részletes jelentést is szolgáltat a korábbi futtatás során végrehajtott feladatokról.

A Tencent PC Manager ingyenes megfelelőjeként választhatod a Crystal Security, illetve az Avira Free Antivirus vagy a NANO AntiVirus megoldását.

A Tencent PC Manager egy rendkívül hatékony, felhő alapú technológiára épülő víruskereső és eltávolító alkalmazás, ami minden ma népszerűbb módszert biztosít annak az érdekében, hogy biztonságosabban tudd használni a számítógépedet. Az egyik különlegessége hogy a hatékonyabb eredmények érdekében Bitdefender motort is tartalmaz. Malware, Trójai fertőzésekhez. Ingyenes.

Tencent PC Manager

Tencent PC Manager összefoglaló:

 • Víruskereső és eltávolító alkalmazás
 • valós idejű védelmi lehetőségek
 • Bitdefender motor
 • Online szolgáltatások
 • egyéni keresési lehetőségek
 • Letöltés védelem
 • kizárási lehetőségek a téves riasztások elkerülésének az érdekében
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Tencent PC Manager
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ESET Online Scanner 3.2.6.02019-12-10 ESET Online Scanner 3.2.6.0 (0)
  Az ESET Online Scanner a népszerű víruskereső, eltávolító program online futtatható változata, ami mellett több előnyt is fel lehet […]
 • Winja 7.12019-07-02 Winja 7.1 (0)
  A Winja egy rendkívül hasznos, egyben különleges víruskereső program amivel adott fájlokat tudsz akár a Vírustotal-ra feltölteni, […]
 • herdProtect Portable 1.0.3.9 Beta2016-02-15 herdProtect Portable 1.0.3.9 Beta (0)
  A herdProtect Portable egy hordozható szoftver formájában futtatható Online víruskereső Free alkalmazás, amivel egyszerre több […]
 • McAfee Stinger 12.2.0.3392021-10-25 McAfee Stinger 12.2.0.339 (0)
  A McAfee Stinger minimalista felszereltséggel rendelkező Free alkalmazás amivel felkutathatóak és eltávolíthatóak a számítógépre […]
 • IObit Malware Fighter 8.9.5.8892021-10-25 IObit Malware Fighter 8.9.5.889 (0)
  Az IObit Malware Fighter biztonságosabbá teszi számítógépünket, immunizálásra és kártevő eltávolításra is bevethető. Malware, trójai […]