Játékos üzemmóddal is rendelkezik a ZoneAlarm Extreme Security víruskeresője

Sokkal jobb teljesítménnyel tudod a nagyobb erőforrással rendelkező alkalmazásaidat futtatni ahol még a vírusoktól is védetten tartható a számítógép ha a ZoneAlarm Extreme Security megoldását használjuk. Ez a funkció a Játékos üzemmód egyszerűen indítható el, illetve le is állítható.

Full szoftver csomagként használható ez a teljes értékű víruskereső, tűzfal ami nem csak a Windows rendszer biztonságát fokozza hanem az erőforrásokat is megfelelő arány szinten képes tartani, így a nagyobb erőforrással rendelkező játékok is eredményesebben tudnak futni.

A ZoneAlarm Extreme Security játék üzemmód funkcióját könnyen aktiválhatjuk, illetve ugyan ilyen egyszerűséggel lehet kikapcsolni ha nincs rá szükség.

A tűzfala zóna szerint konfigurálható ahol akár IP szerint lehet blokkolni, a házirend szabályok profil, illetve manuális módosításához is külön beállításokat lehet használni.

A víruskeresőt lehet időzítenünk ahol az az időpont, illetve az érzékenység is beállítható ami a számítógépünkhöz szükséges, tehát a használati szokásainkhoz lehet konfigurálni, több kevésbé megbízható tartalom kezelésekor igen érzékeny detektálással biztosít védelmet. Az ZoneAlarm Extreme Security innen szerezhető be. Maximális biztonsági eszközkészlettel rendelkezik.

ZoneAlarm Extreme Security – tűzfal, víruseltávolító


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Játékos üzemmóddal is rendelkezik a ZoneAlarm Extreme Security víruskeresője
Szerző
Leírás
Tűzfal, illetve víruskereső szoftver egyetlen program kipróbálása esetén, nem más mint a ZoneAlarm Extreme Security

Kapcsolódó szoftverek