Blog

Hatalmas funkció támogatással rendelkező tűzfal program: GlassWire

Kereskedelmi szoftverekre jellemző remek tűzfal alkalmazás aminek a megfelelő használatával, illetve a szükséges tudás birtokában biztonságosabbá tehető az internetes szokásaink. Rendszer informálóként is tökéletes mivel tájékoztat a háttérben futó processekről. A GlassWire képes néhány kártékony folyamattól is megvédeni a számítógépünket.

Maximális szinten képes biztonságosabbá tenni a számítógép használatát ez a professzionális tűzfal szoftver amivel egy rendszer informáló is kipróbálható. A szóban forgó tűzfal alkalmazás kezdőknek, illetve haladók számára is beállításokkal rendelkezik.

A tűzfal szoftver sajnos kereskedelmi megoldás, ez mindenképp negatív tulajdonság mivel rengeteg olyan funkciót megtalálhatunk amit más szoftverekből teljes mértékben elhagytak. Igaz azokat csak azok a Windows rendszert használók tudnak használni akik megvásárolták. Ha a kereskedelmi szoftvereket részesítetted előnyben a rendelkezésre álló variációk figyelembe vételekor, akkor pont erre a szoftverre van szükséged mivel a legtöbbet csak a megvásárolt kiadás tartalmaz. Ilyen a GlassWire fejlettebb fájlrendszer monitorozója, RDP, DNS, ARP, WI-FI figyelője, illetve a beépített VirusTotal kliens ami teljesen automatikusan ellenőrzi egy gyanús Process biztonsági státuszát, illetve le is állítja ha az kártékony, egy vírusfertőzés része.

GlassWire – tűzfal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Hatalmas funkció támogatással rendelkező tűzfal program: GlassWire
Szerző
Leírás
Modern felhasználói felület alapján tervezett tűzfal alkalmazás rengeteg plusz funkcióval, nem más mint a GlassWire

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá