Sophos Home: Webes felületről konfigurálható ingyenes víruskereső, tűzfal program

Egy némileg más megközelítésből használható teljesen ingyenes víruskereső szoftver a Sophos Home, ami kiváló védettségi szintet bocsájt rendelkezésre a legkártékonyabb vírusok ellen. A jelenleg elérhető változat tűzfalat is tartalmaz.

Az összes ma elterjedt kártevő ellen védelmet nyújt a Sophos Home nevű víruskereső alkalmazás amivel könnyen, egyben teljesen automatikusan kivédhetsz minden Trójai, Malware, Keylogger, Exploit jellegű fertőzést. A szoftver némileg más megközelítést biztosít a konfigurálásához, illetve a legfontosabb korábbi statisztikai adatok áttekintéséhez. Ezt webes felületről lehet elérni, ehhez egy privát linket kínál, amit csak a szoftver regisztrálása után lehet igénybe venni.

Konfigurálás…

A víruskereső, tűzfal szoftver konfigurálása nagyon egyszerű, manuálisan választhatóak ki azok a védelmi modulok amiket igénybe szeretnél venni mint víruskereséshez, illetve tűzfal konfiguráláshoz. Valós időben véd a vírusoktól. Az első használatba vételekor egy víruskeresést kezdeményez, majd egy igen egyszerű, áttekinthető listán tekintheted át akár az esetlegesen talált kártevőkről készített eredményt. Ha fertőzést talál az eltávolítás egyetlen paranccsal végezhető el. A Sophos Home 30 napig teljes körű védelmet biztosít ezután csak az alap funkciók vehetőek igénybe. A szoftver innen szerezhető be.

Sophos Home: Webes felületről konfigurálható víruskereső


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Sophos Home: Webes felületről konfigurálható ingyenes víruskereső, tűzfal program
Szerző
Leírás
Profi tűzfal szoftver, ami most tűzfal szolgáltatással egészíti ki a szolgáltatásait ha most kipróbálod. Nem más mint a Sophos Home.

Kapcsolódó szoftverek