Ez a tűzfal mindent tud amire szükséged lehet: FortKnox Personal Firewall

Egy megbízható, remekül konfigurálható tűzfal program a FortKnox Personal Firewall amivel jelentős mértékben fokozni tudod a Windows biztonságát. A szoftver amellett hogy teljesen automatikusan blokkolni tudja az ismeretlen hálózati tevékenységeket, manuálisan is támogatja, hogy egyéni szűrőket adj hozzá.

A Magyar nyelvű tűzfal program segítségével fokozható a Windows biztonsága, amellett hogy rengeteg információval tud szolgálni a merevlemezen végbemenő fájltevékenységekről, illetve a hálózati aktivitásokról. A FortKnox Personal Firewall manuálisan támogatja, hogy engedélyezd, vagy tiltsd a telepített programjaid akár hálózati tevékenységét.

A tűzfal alkalmazás inkább azoknak javasolt akik haladó ismeretekkel rendelkeznek, mivel a szoftver csak abban az esetben tudja maradéktalanul betölteni a feladatát ha megfelelően van konfigurálva. A kezelőfelülete dizájnos, több választható Skin segítségével módosítható az indítófelület. Menthető jelentések, igen részletes szűrők szerinti lebontás alapján történő naplózás támogatással. Az igényed szerint létrehozott beállításokat jelszóval tudod levédeni. A FortKnox Personal Firewall viszonylag csekély erőforrás igénnyel rendelkezik, csak egyszer igényli a konfigurálást ezután maximális védelmet nyújt minden ma veszélyes hálózati tevékenység, kártevők ellen. A program ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe. A FortKnox Personal Firewall legújabb kiadása innen szerezhető be.

A FortKnox Personal Firewall beállítási felülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ez a tűzfal mindent tud amire szükséged lehet: FortKnox Personal Firewall
Szerző
Leírás
Prémium kategóriás tűzfal program

Kapcsolódó szoftverek