Tűzfalak

FortKnox Personal Firewall 2024.24.0.100

A FortKnox Personal Firewall egy kiváló, remekül konfigurálható igen erőteljes tűzfal alkalmazás ami tájékoztat a hálózati statisztikáidról is. A szoftverrel blokkolhatóak az ismeretlen, kártékony programok, hálózati kapcsolatok, így maximális biztonsági szintet tud nyújtani a Windows számára. Anti-Hacker funkcióval ahol a legjellemzőbb hálózati behatolások előzhetőek meg. Magyar nyelvű.

Egy igen nagy ismertségnek örvendő professzionális szinten konfigurálható tűzfal alkalmazás a FortKnox Personal Firewall, ami nem csak hogy fokozni tudja a géped biztonságát, hanem rengeteg információt tud biztosítani a hálózati tevékenységekről, illetve a futó folyamatokról.

A FortKnox Personal Firewall letöltése után néhány igen fontos beállítást kell végrehajtani ami szerencsére nem bonyolult, mivel a szoftver teljesen Magyar nyelvű, ha az első használata alkalmával ez nem így volna abban az esetben ezt a beállításainál meg lehet változtatni akárcsak a kinézetét, ahol több választható téma áll rendelkezésre. Sajnos a telepítése után a PC újraindítása szükséges ezután tud minden védelmi funkció aktiválódni.

A tűzfal alkalmazás maradéktalanul ki tud minden egyes hálózati kapcsolatot, illetve alkalmazást listázni ami fut, azokról könnyedén informálódhatsz, ha szükségtelen, vagy potenciális veszélyeket tartalmaz letilthatóak. Az utóbbi funkciót a FortKnox Personal Firewall manuálisan is támogatja ahol IP, illetve MAC cím szerint is szűrhetőek a ki, illetve bejövő irányban történő hálózati aktivitások.

Szűrő funkcióval futtatható hatékony tűzfal program a FortKnox Personal Firewall

Ha szükséges egyetlen paranccsal blokkolható minden hálózati tevékenység, információkat szerezhetsz mihez csatlakozik a PC. Megfelelő védelmet nyújt a FortKnox Personal Firewall a jelenleg legnépszerűbb hacker támadások ellen. A tűzfallal készített napló fájlokat el lehet menteni, így az később könnyedén vissza lehet keresni.

Behatolás megelőző védelmet tartalmaz még az ESET Smart Security Premium, ingyenesen a ZoneAlarm Free Firewall megoldását választhatod ami igen egyszerű használatot biztosít a megfelelő védelem biztosítása mellett.

A FortKnox Personal Firewall egy Magyar nyelvű komplex konfigurálási eszközöket is tartalmazó tűzfal program ami a hasonló alkalmazásokkal összehasonlítva sokkal több beállítást, illetve információt tud nyújtani.

FortKnox Personal Firewall

FortKnox Personal Firewall Összefoglaló:

 • Tűzfal
 • kiválóan konfigurálható
 • részletes hálózati monitorozás
 • menthető napló fájlok
 • speciális szűrők hálózati zónák
 • behatolás megelőző rendszer
 • skinezhető felület
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.netgate.sk/ 
FortKnox Personal Firewall letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FortKnox Personal Firewall
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 19,29
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Xvirus Personal Firewall 4.5.0.02017-03-07 Xvirus Personal Firewall 4.5.0.0 (0)
  Az Xvirus Personal Firewall egy kis erőforrással rendelkező tűzfal alkalmazás, amivel biztonságosabbá teheted a számítógépedet. Nem […]
 • WinPatrol Firewall 2016.12.930.02016-12-28 WinPatrol Firewall 2016.12.930.0 (0)
  A WinPatrol Firewall nevű alkalmazás segítségével sokkal biztonságosabban használhatod a számítógépedet, rengeteg különleges funkciót […]
 • Windows Firewall Control 6.9.9.72024-04-11 Windows Firewall Control 6.9.9.7 (0)
  A Windows Firewall Control azon felhasználók számára lehet hasznos akik tűzfalként a rendszer beépített szolgáltatását hívják […]
 • simplewall Portable 3.82024-04-01 simplewall Portable 3.8 (0)
  A simplewall Portable egy egyszerű, átlátható tűzfal program, amivel konfiguráltan, biztonságosabban tudsz böngészni, internetes […]
 • Wireshark 4.2.42024-03-28 Wireshark 4.2.4 (0)
  A Wireshark egy mindenre kiterjedő professzionális hálózati analizátor szoftver ami képes minden a háttérben meghúzódó kapcsolat […]

Szólj hozzá