ESET Smart Security Premium 16.2.15.0

Az ESET Smart Security Premium egy komplex megoldásokkal büszkélkedő víruskereső, eltávolító szoftver ami tűzfal, Anti hacker védelemmel is rendelkezik. Legfontosabb funkciók: Exploit blokkoló, levélszemét szűrő, jelszó, Webkamera, lopásvédelem, szülői felügyeleti szolgáltatás. Jelszómenedzser, ezt mind egyetlen felületen kínálja. Trójai, Malware, Keylogger kártevők ellen. Magyar nyelvű.

A fokozott számítógép védelmi szint állapothoz, a biztonságosabb Windows használat eléréséhez az egyik legalaposabb víruskereső alkalmazás az ESET Smart Security Premium, ami a teljesség érdekében egy igen jól konfigurálható, egyben könnyen kezelhető tűzfalat is biztosít.

Az ESET Smart Security Premium igen népszerű vírusirtó program, amit az igen magas vírusfelismerési arányának köszönheti, illetve annak a ténynek, hogy az átlag felhasználók számára készült.

Védelmi modulok:

A szoftver rengeteg védelmi modullal rendelkezik azért hogy távol tudd tartani a kéretlenül települő vírusokat, kártékony kódokat, ha esetleg mégis fertőzött lenne a számítógép a kártevőket igen magas felismerési arány mellett tudja detektálni, majd azt hatástalanítani, az olyan fájlokat amik káros módosulást szenvedett azt helyre is állítja. A víruseltávolító több változatban is elérhető, Eset Smart Security, ESET NOD32 Antivírus, vagy akár felhő alapú keresésekhez az ingyenes ESET Online Scanner ami makacsabb kártékony tartalmakhoz az egyik legjobb választás.

ESET Smart Security Premium hálózati védelem, számos biztonsági Tools-ok

Az ESET Smart Security Premium védelmet biztosít az ismeretlen hálózati behatolások ellen, itt egy igen speciális biztonsági eljárás is felfedezhető, a fertőzött gép Botnet hálózatba való csatlakozása is kivédhető, Anti Hacker védelmi rendszerrel. A biztonsági eszközök között lopásgátló, jelszó kezelő, titkosító, Netbank, tranzakció védelmi modul is külön aktiválható, így teljes biztonsággal vásárolhatsz Online. A szülői felügyeleti szolgáltatással az ESET Smart Security Premium egy speciális szűrési lehetőséget kínál, amivel manuálisan lehet megakadályozni, hogy egy adott oldal megtekinthető legyen e a Windows rendszeren vagy sem, itt korlátlan lehetőségek szerint konfigurálható. A szoftver víruskeresője, az ESET Smart Security Premium kézi, automatikus ellenőrzést, adott objektumok, vagy partíciók vizsgálatát teszi lehetővé.

A víruskereső ingyenes megfelelőjeként használhatod a McAfee Stinger vagy az Avira Free Antivirus nevű szoftvert, ami természetesen valós időben védi meg a számítógépedet.

Az ESET Smart Security Premium vírusirtója tűzfalat, szülői felügyeleti szolgáltatást, jelszó menedzser funkciót és még számos olyan védelmi módot tartalmaz aminek köszönhetően maximalizálható a Windows rendszert futtató számítógép biztonsága. Anti-Hacker kiegészítővel.

ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium Összefoglaló:

 • Víruskereső, eltávolító program
 • Korszerű, kiváló dizájnos felület
 • felhasználó központú beállítások
 • tűzfal
 • Anti Hacker védelem
 • szülői felügyeleti szolgáltatás
 • Webkamera, lopásvédelem
 • Exploit blokkoló
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.eset.com/
ESET Smart Security Premium letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ESET Smart Security Premium
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 24374
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ESET Internet Security 16.2.13.02023-08-08 ESET Internet Security 16.2.13.0 (0)
  Az ESET Internet Security egy profi megoldás amivel magas felismerési aránnyal lehet felkutatni, illetve törölni a Windows […]
 • Avast! Internet Security 23.11.86352023-11-16 Avast! Internet Security 23.11.8635 (1)
  Az Avast! Internet Security teljes körű védelmet nyújt az interneten terjedő Malware, illetve script támadásoktól, kistestvéréhez […]
 • BullGuard Internet Security 19.0.364.52019-04-12 BullGuard Internet Security 19.0.364.5 (0)
  A BullGuard Internet Security egy spam védelmet, több keresési lehetőséget rendkívül rugalmas konfigurációt szolgáltató víruskereső […]
 • ESET Mobile Security2017-01-16 ESET Mobile Security (0)
  Az ESET Mobile Security egy Android operációs rendszert futtató mobilokra táblagépekre kifejlesztett víruskereső és eltávolító […]
 • Norton Internet Security 2014 21.1.0.182014-06-16 Norton Internet Security 2014 21.1.0.18 (0)
  A Norton Internet Security egy beépített intelligenciával biztosított antivírus szoftver ami adathalászat elleni védelmet, szülői […]