BullGuard Internet Security 19.0.364.5

A BullGuard Internet Security egy spam védelmet, több keresési lehetőséget rendkívül rugalmas konfigurációt szolgáltató víruskereső és eltávolító. Többek között fel van szerelve tűzfallal, szülői felügyeleti szolgáltatással, biztosít egy alapvető karbantartót is. Felderíti a Malware, Rootkit fertőzéseket is.

Víruskereső szoftver választásakor több szempontot érdemes szem előtt tartani, fontos a könnyű használhatóság, a megfelelő biztonság és a széleskörű funkcionalitás. Ilyen a BullGuard Internet Security is ami egy komplett biztonsági csomag.

Némi hátránynak tekinthető, hogy a telepítés nem annyira zökkenőmentes, mivel annak befejeztével a gép újraindítása elkerülhetetlen, akik a kipróbálható változatot futtatják esetleg tesztelés céljából azoknak egy rövid regisztrációra is szükség van.

A BullGuard Internet Security Jelenleg nem tud Magyar nyelven de ezt maradéktalanul kárpótolja az a tény, hogy a kezelőfelület jól áttekinthetőre, könnyen kezelhetőre lett tervezve. Az első indításakor automatikusan frissíti az adatbázisát, majd egy gyors vizsgálatot is végrehajt az esetleges már meglévő vírusok azonosításának a céljából. Magát a víruskeresést később bármikor kézzel is el lehet indítani, Erre több lehetőség is rendelkezésre áll. Gyors, teljes rendszer, célzott, akárcsak más hasonló jellegű programok esetén. A BullGuard Internet Security személyi tűzfala hatékonyan szűri a gyanús behatolási kísérleteket, valós időben naplózás formájában listázza ki az aktuálisan futó hálózati tevékenységeket.

Felfedezhető még benne egy minimális lehetőségeket szolgáltató karbantartás segédlet amivel a Windows legjellemzőbben szemetelődő területeit lehet megtisztítani.

A BullGuard Internet Security egyéb szolgáltatásai részeként spam filtert, szülői felügyelet szolgáltatást, illetve sebezhetőségi vizsgálatot is biztosít. Az utóbbi esetén jelentősen csökkenthető az olyan jellegű fertőzés esélye ami a maga az operációs rendszer gyenge pontjait kihasználva próbál érvényesülni.

A viszonylag körülményesnek tekinthető installálás után, csak néhány alap beállítást kell módosítani rajta, ami után önállóan látja el a PC védelmét.

Alternatív megfelelőjeként az Avast! Internet Security-t lehet kipróbálni, igaz ő nem tartalmaz tűzfalat, de viszont ingyenesen használható. Ezzel ellentétben a Panda Internet Security már sokkal több lehetőséget nyújt, hasonló opciókkal lát el akárcsak a címben szereplő szoftver ráadásul Magyar nyelven is elérhető. Egy szintén multifunkciós biztonsági csomag a TrustPort Total Protection, kezdő, illetve haladó nézetmódot is rendelkezésre bocsájt.

A BullGuard Internet Security egy beépített tűzfalat is tartalmazó, magas felismerési aránnyal ellátott víruskereső program. Található benne szülői felügyeleti szolgáltatás, igen részletes statisztikát szolgáltat a hálózati tevékenységről.

BullGuard Internet Security

BullGuard Internet Security összefoglaló:

 • Víruskereső és eltávolító program
 • beépített tűzfal
 • levélszemét védelem ( Spam )
 • hálózati statisztikák
 • szülői felügyelet
 • több keresési mód
 • karbantartó funkció
 • Angol nyelv
 • próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.bullguard.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
BullGuard Internet Security
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
23,98 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Trend Micro Internet Security 17.7.16342023-11-25 Trend Micro Internet Security 17.7.1634 (0)
  A Trend Micro Internet Security egy adathalász oldalak blokkolásához is remek valós idejűen használható víruskereső program ami […]
 • K7UltimateSecurity 17.0.9862023-11-25 K7UltimateSecurity 17.0.986 (0)
  A K7UltimateSecurity egy univerzális víruskereső és eltávolító alkalmazás amivel maximálisan biztonságosabbá tehető a Windows […]
 • ESET Internet Security 16.2.13.02023-08-08 ESET Internet Security 16.2.13.0 (0)
  Az ESET Internet Security egy profi megoldás amivel magas felismerési aránnyal lehet felkutatni, illetve törölni a Windows […]
 • McAfee LiveSafe 16.02019-10-10 McAfee LiveSafe 16.0 (0)
  A McAfee LiveSafe egy valósidejű védelemmel rendelkező víruskereső szoftver amivel minden komolyabb veszélyt jelentő fenyegetés […]
 • TrustPort Total Protection 2015 15.0.4.54372015-09-18 TrustPort Total Protection 2015 15.0.4.5437 (0)
  A TrustPort Total Protection egy teljes körű vírusvédelmi megoldás, ami többek között beépített tűzfal szolgáltatást is biztosít. […]