Panda Internet Security 2016 17.0.0

A Panda Internet Security segítségével egycsapásra megszabadulhatsz minden fenyegetéstől ami az internet irányából kísérli meg átvenni géped felett a hatalmat. Véd az adatlopástól, adathalászattól és az elterjedt vírusoktól. Most kipróbálható.

Ha gépünk védelméről van szó mindenképp törekedni kell arra hogy minden oldalról, megközelítésből sebezhetetlen legyen operációs rendszerünk. Az alábbi szoftver a Panda Internet Security pontosan erre a feladatra lett kifejlesztve.

Az egyszerű felépítéssel de mégis funkciókban bővelkedő kezelőfelület tartalmaz minden fontosabb opcióhoz való hozzáférési lehetőséget ami kellhet a számunkra. Új felhő alapon működő adatállomásának köszönhetően a rendszer nem csak a frissítésekre fekteti a hangsúlyt a kártevők beazonosítása során, hanem a felhasználók által szolgáltatott információkra is támaszkodik. Természetes hogy az esetében is megkapjuk azokat a népszerűnek számító lehetőségeket mint a valósidejű védelem és a beépített tűzfal funkció. Többek között felületén biztonsági mentéseket is készíthetünk a számunkra fontosabb tartalmakról amit a felhőben is tárolhatunk. Identitásvédelmének köszönhetően azonnal ki tudjuk azokat az oldalakat szűrni amik fokozott kockázati tényezőt hordoznak magukban az adatainkra nézve. Neki köszönhetően könnyen felderíthetőek azok a biztonsági rések is amik kockázatot jelentenek operációs rendszerünkre nézve. 30 napos változat.

A Panda Internet Security segít megvédeni a gépedet minden ismert és eddig még ismeretlen támadási formától, a valósidejű védelmen felül felhő alapú szolgáltatást is biztosít.

Panda Internet Security Áttekintés, funkciók:Panda Internet Security pillanatkép

  • tűzfal

  • felhő alapú szolgáltatások

  • valósidejű védelem

  • szülői felügyelet

  • levélszemét védelem

  • statisztikák megjelenítése

  • Próbaverziós változat ( Trial )
  • Hivatalos oldal: http://www.pandasecurity.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Panda Internet Security
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
37.49 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek