Vírusirtók

K7UltimateSecurity 17.0.0.1161

A K7UltimateSecurity egy univerzális víruskereső és eltávolító alkalmazás amivel maximálisan biztonságosabbá tehető a Windows rendszer. Trójai, Rootkit, Malware, illetve zsarolóprogramoktól is meg lehet tisztítani a Windows rendszert.

A szoftver az összes funkcióhoz hozzáférést biztosít azok számára akik egy magas felismerési aránnyal rendelkező víruskereső szoftvert szeretnének futtatni. A K7UltimateSecurity az hatékonyabb kártevő kereső szoftverekhez tartozik.

A K7UltimateSecurity letöltése után a program telepítése után a szoftver a legtöbb felhasználóval rendelkező szoftverekhez hasonlóan egy teljes kártevő kereséssel indítja el a biztonságos Windows környezet megvalósítását.

A rengeteg kártevőt fel tud ismerni, illetve eltávolítani. A vírus keresés manuálisan, illetve időzítve lehet, az időpontot a gép interaktív használati jellemzői szerint lehet konfigurálnunk. A szoftver, a K7UltimateSecurity néhány kártevőt kilistázva támogatja a Trójai, Malware, Rootkit, zsarolóprogramok eltávolítását. Azok a felhasználók akiknek a kívánt funkciókat szolgálta több kiadásban is beszerezhetik. A modern, áttekinthető felhasználói felületen egyszerűen konfigurálható, nincs szükség több feladatra, a szoftver automatikusan egy optimális biztonsági szintet hoz létre, csak akkor jelenít meg üzenetet ha egy kártevőt blokkol.

Lopásgátló funkciót is tartalmaz a K7UltimateSecurity

Biztonsági mentést tud készíteni a fontosabb tartalmakról, illetve az azok visszaállítása is vele hajtható végre. Intelligens tűzfallal, ahol akár automatikusan képes létrehozni a házirend szabályokat. Szülői felügyelet, illetve lopásgátlóval így az ellopott eszközt visszaszerezhetjük amihez a szoftver a kívánt funkciókat teszi használhatóvá. Az alkalmazást használók több platformon is kiváló szolgáltatásokat futtathatnak mivel Android, illetve IOS rendszerre is beszerezhető.

Víruskereső alkalmazás még az avast! Free Antivírus illetve az Emsisoft Anti-Malware nevű program amik egyszerűen tudják biztonságosabbá tenni a Windows operációs rendszert.

A K7UltimateSecurity egy víruskereső, tűzfal és rengeteg komoly figyelemfelkeltő kényelmi eszközökkel kifejlesztett szoftver amivel akár az eltulajdonított eszközeinket is visszaszerezhetjük, illetve nyomon követhetőek.

K7UltimateSecurity

K7UltimateSecurity összefoglaló:

 • víruskereső és eltávolító
 • tűzfal funkció
 • szülői felügyelet
 • lopásgátló
 • rengeteg vírust fel tud ismerni
 • több platformon használható
 • azonnali konfigurálás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.k7computing.com/us/
K7UltimateSecurity letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
K7UltimateSecurity
Platform
Windows
Teljes ár
USD 53,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • K7 Total Security 16.0.11662024-04-10 K7 Total Security 16.0.1166 (0)
  A K7 Total Security egy teljes körű víruskereső és eltávolító szoftver amivel azonnal megtalálhatóak a veszélyes, kártékony kódok. Az […]
 • Protegent Complete Security 10.6.1.82024-04-02 Protegent Complete Security 10.6.1.8 (0)
  A Protegent Complete Security egy nagyszerű sebességgel büszkélkedő víruskereső, eltávolító program amivel a Windows rendszer […]
 • Trend Micro Internet Security 17.7.16342023-11-25 Trend Micro Internet Security 17.7.1634 (0)
  A Trend Micro Internet Security egy adathalász oldalak blokkolásához is remek valós idejűen használható víruskereső program ami […]
 • BullGuard Internet Security 19.0.364.52019-04-12 BullGuard Internet Security 19.0.364.5 (0)
  A BullGuard Internet Security egy spam védelmet, több keresési lehetőséget rendkívül rugalmas konfigurációt szolgáltató víruskereső […]
 • Panda Internet Security 2016 17.0.02016-08-12 Panda Internet Security 2016 17.0.0 (0)
  A Panda Internet Security segítségével egycsapásra megszabadulhatsz minden fenyegetéstől ami az internet irányából kísérli meg […]

Szólj hozzá