TrustPort Total Protection 2015 15.0.4.5437

A TrustPort Total Protection egy teljes körű vírusvédelmi megoldás, ami többek között beépített tűzfal szolgáltatást is biztosít. Lehet vele titkosított meghajtókat létrehozni, opcionálisan rendszer visszaállítási lemezt is készíthetünk vele. Véd a Malware, trójai, és egyéb ma ismertebb kártevőktől. Szülői felügyelet szolgáltatással.

A PC biztonságos használatához megfelelő védelmi megoldások szükségesek, amiket szoftverek formájában kaphatunk meg. Ha fontos a teljes körűség, akkor a TrustPort Total Protection lesz a legjobb választás, hisz mindet biztosít ami ezen a területen fontosnak tekinthető.

Maga az alkalmazás több csomagban, eltérő áron is elérhető, így mindenki az adott szokásaihoz mérten választhat ezek között. Alapvédelmet az „Antivirus csomag” biztosít.

A TrustPort Total Protection Magyar nyelvi felhasználói felületének és a kezdő, továbbá haladó módjának köszönhetően egyaránt kedvezni tud az alaptudás birtokában lévőknek és mélyebb beállításokat szem előtt tartó felhasználóknak.

A futtatása során valós időben követi nyomon a gyanús fájlváltozásokat képes azokat blokkolni, vagy értesíteni a felhasználót, ha esetleg beavatkozásra van szükség.

A Trójai, Malware, Keylogger és egyéb veszélyes esetleg már beszedett fertőzéseket magas felismerési aránnyal tudja azonosítani, majd eltávolítani. Akik egyéni beállításokat szeretnének igénybe venni azoknak igen gazdag opciókat biztosít. Külön konfigurálhatóak a tűzfal szabályok, a víruskeresések módja, a talált elemekkel végrehajtandó művelet, továbbá az ütemezhetőség.

A TrustPort Total Protection biztosít még szülői felügyelet szolgáltatást, virtuális lemez titkosítási eljárást, amivel bizalmas jellegű fájlokat lehet elrejteni az illetéktelen hozzáférésektől. Szolgáltat még egy alapvető karbantartót amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, a Windows Temp könyvtára.

Fertőzött rendszerek megtisztításához telepítés nélküli változat is létrehozható, amit egy USB kulcsról lehet futtatni.

Mivel fizetős megoldásról van szó, a kínálatunkból, javasolni tudunk néhány alternatív megfelelőt, amelyek szabadon felhasználhatóak. Ilyen az Avira Free Antivirus, vagy a NANO AntiVirus. Ha megbízható, jól konfigurálható tűzfalra van szükséged, akkor a Comodo Firewall-t javasolt választani.

A TrustPort Total Protection egy fejlett víruskereső és eltávolító alkalmazás, ami tűzfalat, szülői felügyelet szolgáltatást, karbantartót, továbbá titkosítási lehetőségeket is biztosít.

TrustPort Total Protection

TrustPort Total Protection összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TrustPort Total Protection
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
16754 HUF Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • McAfee LiveSafe 16.02019-10-10 McAfee LiveSafe 16.0 (0)
  A McAfee LiveSafe egy valósidejű védelemmel rendelkező víruskereső szoftver amivel minden komolyabb veszélyt jelentő fenyegetés […]
 • BullGuard Internet Security 19.0.364.52019-04-12 BullGuard Internet Security 19.0.364.5 (0)
  A BullGuard Internet Security egy spam védelmet, több keresési lehetőséget rendkívül rugalmas konfigurációt szolgáltató víruskereső […]
 • K7UltimateSecurity 16.0.05562021-09-15 K7UltimateSecurity 16.0.0556 (0)
  A K7UltimateSecurity egy univerzális víruskereső és eltávolító alkalmazás amivel maximálisan biztonságosabbá tehető a Windows […]
 • AVG Anti-Virus Free 21.7.31962021-09-09 AVG Anti-Virus Free 21.7.3196 (0)
  AVG Anti-Virus Free Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező ingyenesen is futtatható víruskereső szoftver. Ez a Free alkalmazás […]
 • Malware Hunter 1.133.0.7342021-09-08 Malware Hunter 1.133.0.734 (0)
  A Malware Hunter segít felkutatni a potenciális veszélyeket tartalmazó fájlokat a számítógépen. Több keresési módot, egyszerű […]