TrustPort Total Protection 2015 15.0.4.5437

A TrustPort Total Protection egy teljes körű vírusvédelmi megoldás, ami többek között beépített tűzfal szolgáltatást is biztosít. Lehet vele titkosított meghajtókat létrehozni, opcionálisan rendszer visszaállítási lemezt is készíthetünk vele. Véd a Malware, trójai, és egyéb ma ismertebb kártevőktől. Szülői felügyelet szolgáltatással.

A PC biztonságos használatához megfelelő védelmi megoldások szükségesek, amiket szoftverek formájában kaphatunk meg. Ha fontos a teljes körűség, akkor a TrustPort Total Protection lesz a legjobb választás, hisz mindet biztosít ami ezen a területen fontosnak tekinthető.

Maga az alkalmazás több csomagban, eltérő áron is elérhető, így mindenki az adott szokásaihoz mérten választhat ezek között. Alapvédelmet az „Antivirus csomag” biztosít.

A TrustPort Total Protection Magyar nyelvi felhasználói felületének és a kezdő, továbbá haladó módjának köszönhetően egyaránt kedvezni tud az alaptudás birtokában lévőknek és mélyebb beállításokat szem előtt tartó felhasználóknak.

A futtatása során valós időben követi nyomon a gyanús fájlváltozásokat képes azokat blokkolni, vagy értesíteni a felhasználót, ha esetleg beavatkozásra van szükség.

A Trójai, Malware, Keylogger és egyéb veszélyes esetleg már beszedett fertőzéseket magas felismerési aránnyal tudja azonosítani, majd eltávolítani. Akik egyéni beállításokat szeretnének igénybe venni azoknak igen gazdag opciókat biztosít. Külön konfigurálhatóak a tűzfal szabályok, a víruskeresések módja, a talált elemekkel végrehajtandó művelet, továbbá az ütemezhetőség.

A TrustPort Total Protection biztosít még szülői felügyelet szolgáltatást, virtuális lemez titkosítási eljárást, amivel bizalmas jellegű fájlokat lehet elrejteni az illetéktelen hozzáférésektől. Szolgáltat még egy alapvető karbantartót amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, a Windows Temp könyvtára.

Fertőzött rendszerek megtisztításához telepítés nélküli változat is létrehozható, amit egy USB kulcsról lehet futtatni.

Mivel fizetős megoldásról van szó, a kínálatunkból, javasolni tudunk néhány alternatív megfelelőt, amelyek szabadon felhasználhatóak. Ilyen az Avira Free Antivirus, vagy a NANO AntiVirus. Ha megbízható, jól konfigurálható tűzfalra van szükséged, akkor a Comodo Firewall-t javasolt választani.

A TrustPort Total Protection egy fejlett víruskereső és eltávolító alkalmazás, ami tűzfalat, szülői felügyelet szolgáltatást, karbantartót, továbbá titkosítási lehetőségeket is biztosít.

TrustPort Total Protection

TrustPort Total Protection összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TrustPort Total Protection
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
16754 HUF Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BullGuard Internet Security 16.0.315.12016-03-01 BullGuard Internet Security 16.0.315.1 (0)
  A BullGuard Internet Security egy spam védelmet, több keresési lehetőséget rendkívül rugalmas konfigurációt szolgáltató víruskereső […]
 • TrustPort Antivirus 2017 17.0.0.60262016-12-31 TrustPort Antivirus 2017 17.0.0.6026 (0)
  A TrustPort Antivirus segítségével megvédheted a számítógépedet a kártékony programoktól. Többek között valósidejű védelmet nyújt a […]
 • Kaspersky Free 18.0.0.4052017-07-28 Kaspersky Free 18.0.0.405 (0)
  A Kaspersky Free egy igen hatékony víruskereső program, ami valós idejű védelmet biztosít a számítógéped számára. A szoftver webes […]
 • UnHackMe 9.30.6302017-10-06 UnHackMe 9.30.630 (0)
  Az UnHackMe kis erőforrás mellett tudja a számítógépedet megvédeni az összes ismertebb vírustól, Rootkit, trójai programtól. Rengeteg […]
 • AVG Anti-Virus Free 17.4.30142017-05-17 AVG Anti-Virus Free 17.4.3014 (0)
  AVG Anti-Virus Free Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező ingyenesen is futtatható víruskereső szoftver. Ez a Free alkalmazás […]