TrustPort Antivirus 2017 17.0.0.6026

A TrustPort Antivirus segítségével megvédheted a számítógépedet a kártékony programoktól. Többek között valósidejű védelmet nyújt a trójai, Malware, kártékony scriptek, továbbá az egyéb még ismeretlen vírusoktól. Heurisztikus vizsgálat, hatékony önvédelmi megoldások jellemzik. Magyar nyelvi támogatással.

A számítógép használata során, főleg böngészéskor rengeteg veszélynek vagyunk kitéve, egy vírusfertőzés nem csak ismeretlen tartalmak letöltésével kerülhet a gépre, de akár egy kártékony kódot futtatni kísérlő weboldal is hamar használhatatlanná teheti a PC-t. Ezek ellen nyújt megbízható megoldást a TrustPort Antivirus, ami több biztonsági módszert is felhasznál ennek megvalósításához.

A telepítés néhány alapvető információ megadásával végrehajtható, ami után egy Magyar nyelven elérhető felhasználói felület fogad, itt gondol a kezdőkre és a jártasabb beállításokat igénylő géptulajdonosokra.

A TrustPort Antivirus védelmet nyújt az összes kártevő ellen, nem csak azok eltávolításban, de magában a védelemre is nagy hangsúlyt fektet. A veszélyes kódok, Malware, trójai fájlok felkutatására, keresésére több módszert is biztosít, így célirányos detektálásra képes, ezt mind heurisztikus módon teszi.

A TrustPort önvédelmi mechanizmusának köszönhetően képes meggátolni azokat a rendszerváltozásokat, amiket esetleg egy kártékony szoftver kísérel meg végrehajtani, ezt teljesen testre lehet szabni, tud önállóan dönteni, de magára a felhasználóra is lehet bízni a választás jogát. Beépített tűzfal szolgáltatást a”Total Protection csomag” biztosít.

A valósidejű védelmet biztosító szoftver, a talált objektumokat tudja javítani, átnevezni, törölni, vagy kizárásokhoz is adható, ez inkább a téves riasztások esetén jöhet jól.

A TrustPort Antivirus az alkalmazásokhoz külön házirend szabályokat tud létrehozni, jelentősen korlátozható az azokhoz való hozzáférés. Mindenre kiterjedő naplózást készít amit később bármikor meg lehet tekinteni.

Némiképp más megközelítést használ az Eset Smart Security megoldása, igaz ő kevesebb erőforrást igényel a futtatásakor. Ha ingyenes változatra lenne szükséged, akkor alternatívaként választható az avast! Free Antivírus, vagy a szintén igen népszerű Comodo AntiVirus.

A TrustPort Antivirus egy valósidejű védelmet biztosító trójai, Malware kereső és eltávolító program, amivel megvédheted a számítógépedet az ilyen jellegű fenyegetésektől. Valósidejű védelem, heurisztikus vizsgálat jellemzi.

TrustPort Antivirus képgalériák:

TrustPort Antivirus

TrustPort Antivirus összefoglaló:

 • Víruskereső program
 • valósidejű védelem
 • heurisztikus vizsgálat
 • fejlett önvédelmi mechanizmus
 • kezdő, haladó beállítások
 • több keresési módszer
 • Magyar nyelv
 • próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.trustport.com/en/home-users

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TrustPort Antivirus
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
10151 HUF Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • X-Sec Antivirus 2.2.0.32018-08-11 X-Sec Antivirus 2.2.0.3 (0)
  Az X-Sec Antivirus egy teljesen ingyenesen használható víruskereső és eltávolító, amivel egy heurisztikus, felhő alapon működő […]
 • ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 15.8.1692021-06-09 ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 15.8.169 (0)
  A ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall nevű program segítségével biztonságosabban használhatod a számítógépedet. Beépített tűzfal […]
 • UnHackMe 12.51.2021.05132021-05-13 UnHackMe 12.51.2021.0513 (0)
  Az UnHackMe kis erőforrás mellett tudja a számítógépedet megvédeni az összes ismertebb vírustól, Rootkit, trójai programtól. Rengeteg […]
 • avast! Free Antivírus 21.3.24592021-05-13 avast! Free Antivírus 21.3.2459 (0)
  Az avast! Free Antivírus segítségével ingyenesen védhetjük meg  számítógépünket a kártevőktől, korszerű technológiájának köszönhetően […]
 • VIPRE Antivirus Plus 11.0.52021-04-01 VIPRE Antivirus Plus 11.0.5 (0)
  A VIPRE Antivirus Plus egy modern szolgáltatásokkal rendelkező víruskereső és eltávolító szoftver amivel az összes olyan kártevőt fel […]