Zemana AntiMalware 2.21.2.465

A Zemana AntiMalware nevű alkalmazás segítségével meg tudod tisztítani a számítógépedet a trójai, Malware és egyéb veszélyforrásokat jelentő kártékony szoftverektől. Könnyű használatot biztosít, Magyar nyelven is tud. Ütemezhető, képes valós idejű védelmet is biztosítani.

Ha egy megbízható, gyors, hatékony víruskereső alkalmazást keresel, amivel az átlagosnál magasabb felismerési aránnyal kutathatod fel a kéretlenül jelen lévő vírusfertőzéseket, akkor itt a Zemana AntiMalware nevű szoftver, amiből elérhető telepítést nem igénylő kiadás is.

Kezdőknek is kedvező lehetőségek, Magyar nyelvi támogatás jellemzi.

A Zemana AntiMalware letöltése után a telepítés után azonnal használatba vehető, ahol több módszer szerint kezdeményezhetsz víruskereséseket. Ez profil szerint vehető igénybe. Itt teljes keresések kezdeményezhetőek, vagy akár úgymond okos vizsgálatokat indíthatsz, ahol a fertőzésre leginkább jellemző területek kerülnek ellenőrzésre. Az esetleges vírusokat, Malware fertőzéseket képes automatikusan a karanténba helyezni, de természetesen a beállításoknál külön kiválasztható, hogy azt esetleg automatikusan törölje. A szoftver valós idejű védelmet is biztosít, sőt maga a vizsgálat felhő alapon is történhet aminek köszönhetően nem csak hogy magasabb felismerési aránnyal találhatóak meg a kártékony programok, az erőforrásokkal is gazdaságosabban lehet bánni.

A Zemana AntiMalware beállításainál számos változó vehető figyelembe, alkalmazhatsz kizárásokat, a gyanús fájlokat automatikusan elküldheted további elemzésekre, engedélyezheted az ütemezést, vagy rendszer visszaállítási pontokat is létrehozhatsz.

A Zemana AntiMalware kezelőfelülete átlátható, jól navigálható minden fölösleges opciót mellőz, kizárólag a legfontosabb funkciókra összpontosít.

Malware fertőzések eltávolítására használhatod még az IObit Malware Fighter, a Malwarebytes Anti-Exploit vagy a Malware Hunter nevű programot. Természetesen ők is hatékony eredményeket tudnak biztosítani.

A Zemana AntiMalware egy Magyar nyelvű akár felhő alapon is futtatható víruskereső és eltávolító alkalmazás, ami valós idejű védelmet is biztosít. Elérhető telepítést nem igénylő változatban is. Időzíthető, rendszer visszaállítási pontok létrehozásához is. Ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe.

Zemana AntiMalware

Zemana AntiMalware Összefoglaló:

 • Víruskereső és eltávolító alkalmazás
 • hordozható változatban is elérhető
 • felhő alapú vizsgálati lehetőségek
 • ütemezhető
 • valós idejű védelem
 • kizárások támogatása
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://zemana.com/AntiMalware

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Zemana AntiMalware
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
13,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UnHackMe 12.70.2021.07132021-07-27 UnHackMe 12.70.2021.0713 (0)
  Az UnHackMe kis erőforrás mellett tudja a számítógépedet megvédeni az összes ismertebb vírustól, Rootkit, trójai programtól. Rengeteg […]
 • K7UltimateSecurity 16.0.05242021-07-31 K7UltimateSecurity 16.0.0524 (0)
  A K7UltimateSecurity egy univerzális víruskereső és eltávolító alkalmazás amivel maximálisan biztonságosabbá tehető a Windows […]
 • AVG Anti-Virus Free 21.6.31892021-07-29 AVG Anti-Virus Free 21.6.3189 (0)
  AVG Anti-Virus Free Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező ingyenesen is futtatható víruskereső szoftver. Ez a Free alkalmazás […]
 • Malware Hunter 1.128.0.7272021-07-05 Malware Hunter 1.128.0.727 (0)
  A Malware Hunter segít felkutatni a potenciális veszélyeket tartalmazó fájlokat a számítógépen. Több keresési módot, egyszerű […]
 • Emsisoft Anti-Malware 2021.7.0110592021-07-01 Emsisoft Anti-Malware 2021.7.011059 (0)
  Az Emsisoft Anti-Malware egy erőteljes vírusvédelmi szoftver amivel távol tarthatod a számítógépedtől a kártevőket. Több keresési […]