UnHackMe 13.0.2021.1004

Az UnHackMe kis erőforrás mellett tudja a számítógépedet megvédeni az összes ismertebb vírustól, Rootkit, trójai programtól. Rengeteg olyan megoldást biztosít, amivel megőrizhető a PC biztonsága. Véd az adatlopásoktól, Malware fenyegetésektől, tehát a vírusok felkutatása és eltávolítása dinamikus. Valós időben óv az akár még ismeretlen vírusoktól.

Mivel egyre több ismeretlen vírus lát napvilágot naponta, azok olyan módszereket vetnek be amik komoly károkat tudnak okozni az operációs rendszerben, nem mindegy hogy milyen védelmi megoldást választunk az adataink megóvásának az érdekében.

Egy igen rugalmasan kezelhető, kis erőforrással bíró víruseltávolító program az UnHackMe, ami magas felismerési aránnyal száll szembe a már meglévő, és még ismeretlen fenyegetésekkel szemben, tehát a vírusok, illetve hasonló kártékony szoftverek ellen.

A telepítése során lehetőség van indítóikont létrehozni az asztalon így azonnal elérhető a vezérlőpanel. Az UnHackMe néhány fontosabb alapvető feladatba kezd amivel a szoftver alapossága fokozható, frissíti az adatbázisát. Kémprogramok eltávolításához mindenképp érdemes futtatni.

Felhasználó központúan tervezett szoftver az UnHackMe eszköze

Túl sok beállítást nem biztosít, kizárólag azokat a lehetőségeket amik elkerülhetetlenek fontosak a használatához. A futása során hatékonyan tudja detektálni a trójai, Malware, Rootkit, Adware, Spyware jellegű behatolókat. A vizsgálatok befejeztével a találati eredményekről egy áttekinthető jelentést biztosít, igény esetén azokra online rá is lehet keresni, ezzel egy esetleges téves riasztás zárható ki. Természetesen mint a nagyobb gyártók esetén, kizárásokat lehet használni ha erre van szükség. Át tudja nézni az UnHackMe az automatikusan induló összetevőket, minimalizálva a rejtett kódok lefutásának az esélyét.

A valósidejű védelmet biztosító szoftver által biztosított keresések időzíthetőek, így nagy terhet tud levenni a felhasználóról kevesebb interaktivitásra van szükség. Néhány alapvető beállítás után teljesen önállóan fut a háttérben és védi meg a PC-t.

Némileg több opciót biztosít az Eset Smart Securty víruskeresője, ami beépített tűzfal szolgáltatással, valósidejű folyamat figyelési lehetőségeket is szolgáltat. Ingyenes alternatívaként a McAfee Stinger használható, vagy talán az egyik legismertebb Free megoldás az avast! Free Antivírus.

Az UnHackMe megóvja a számítógépedet minden ismertebb olyan kártevőtől, ami kárt akar tenni a PC-dben, vagy adatlopás kísérletét próbálja meg végrehajtani. Ütemezhetőség, kizárási listák támogatással használható, egy megbízható szoftver amivel biztonságosabbá tehető a számítógép néhány eseményhez ha magasabb kockázattal használjuk. 

UnHackMe

UnHackMe összefoglaló:

 • Víruskereső és eltávolító alkalmazás
 • valósidejű védelem
 • átvizsgálja az automatikusan induló folyamatokat
 • hordozható verzióban is beszerezhető
 • kizárások támogatása
 • opcionálisan rá lehet keresni a találati eredményekre
 • minimális beállítást igényel
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.greatis.com/unhackme/index.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
UnHackMe
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Zemana AntiMalware 2.21.2.4652016-08-13 Zemana AntiMalware 2.21.2.465 (0)
  A Zemana AntiMalware nevű alkalmazás segítségével meg tudod tisztítani a számítógépedet a trójai, Malware és egyéb veszélyforrásokat […]
 • K7 Total Security 16.0.05862021-10-26 K7 Total Security 16.0.0586 (0)
  A K7 Total Security egy teljes körű víruskereső és eltávolító szoftver amivel azonnal megtalálhatóak a veszélyes, kártékony kódok. Az […]
 • K7UltimateSecurity 16.0.05862021-10-26 K7UltimateSecurity 16.0.0586 (0)
  A K7UltimateSecurity egy univerzális víruskereső és eltávolító alkalmazás amivel maximálisan biztonságosabbá tehető a Windows […]
 • F-Secure Online Scanner 8.6.4.02021-10-25 F-Secure Online Scanner 8.6.4.0 (0)
  Az F-Secure Online Scanner ingyenesen futtatható Online víruskereső, eltávolító amivel egy magas felismerési arány alapján lehet a […]
 • ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 15.8.1812021-10-12 ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 15.8.181 (0)
  A ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall nevű program segítségével biztonságosabban használhatod a számítógépedet. Beépített tűzfal […]