UnHackMe: Vírusok, illetve kémszoftverek hatékony eltávolításához

Egy alapos, haladó ismeretekkel rendelkezők számára tökéletes szoftver az UnHackMe amivel vírusokat, illetve nehezen megtalálható kémprogramokat lehet felkutatni. Az alkalmazást telepítés nélkül is használhatjuk.

Számos hasznos extra funkciót tartalmaz ez a multifunkciós víruskereső szoftver amit inkább haladók tudnak eredményesen futtatni mivel olyan funkciókat tartalmaz amik szükségessé teszik. Ilyen a RegRun Reanimator amivel az indítópult, Registry, illesztőprogramok, a rendelkezésre álló Windows kiegészítők szolgáltatásai is megtekinthetőek, kilistázhatóak, illetve módosíthatóak.

Az UnHackMe egy alapos keresés után manuálisan képes eltávolítani a veszélyes kémprogramokat.

A szoftver valós időben nyújt védelmet az ismeretlen folyamatok ellen, az egyes funkciókat ki, illetve be lehet kapcsolni, amikre nincs szükség nagyon egyszerűen le lehet állítani.

Windows konfigurálásra is

Windows konfigurálási feladatokhoz is hozzá lehet férni, az indítópulthoz, illetve az ütemezett feladatok listája is megjelenthető. installált alkalmazások, processek. Kötelező eszközök gyanús folyamatok, illetve vírusok kereséséhez.

A programból telepíthető, illetve hordozható verzió is beszerezhető, az utóbbi a szoftver kipróbálásához, illetve egy fertőzés eltávolításához használható fel.

Rengeteg kártevő ellen hatékony mivel egy speciális keresési módszert biztosít, illetve lehetőség van, hogy a használó tudja ellenőrizni a számítógépet.

UnHackMe – kémprogram eltávolító alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
UnHackMe: Vírusok, illetve kémszoftverek hatékony eltávolításához
Szerző
Leírás
Feladatkezelőt is tartalmaz a UnHackMe víruskereső alkalmazás.

Kapcsolódó szoftverek